torstai 18. huhtikuuta 2019

Potkupyörällä vauhtia ulkoiluun ja treeniä tasapainoon

Kaupallinen yhteistyö: Polkuped

Kun Samun kaksivuotissyntymäpäivät alkoivat lähestyä, otin yhteyttä itseeni vaikutuksen tehneeseen Polkupediin. Selailin sivuja ja iskin silmäni saksalaisvalmisteiseen Pukyn potkupyörään, josta olinkin vuosien varrella kuullut vain hyvää sanottavaa; ne ovat laadukkaita, tukevia, kestäviä ja suuren plussan saa kätevästä astinlaudasta. Keskimmäisemme vanha potkupyörä olisi vielä liian suuri ja nyt ajatuksena olikin hankkia joku matalammalla rungolla oleva, jolloin jo 2-vuotiaan olisi todella helppo lähteä harjoittelemaan pyöräilyn alkeita. Ei ole vaikea arvata mihin merkkiin päädyimme.Polkupedin tapa kertoa tuotteista ja myydä iski minuun. Heillä on valtava tietotaito ja tahdonkin kertoa teille nyt lisää heistä ja heidän arvoistaan. On aivan ihana tukea kotimaista yritystä, jolle sydämen asiana on ihmisten hyvinvointi ja lasten terveys, eikä firmaa pyöritetä rahankiilto silmissä. Kilpailu markkinoilla on suurta, arvostan itse entistä enemmän kotimaisia asialleen omistautuneita yrityksiä, jotka seisovat sanojensa takana. 

Polkupedin taustalla häärivät Eva ja Thomas, kolmen lapsen vanhemmat, joille liikunta on aina ollut tärkeä osa elämää. Eva toimiikin päivätyökseen liikunnanopettajana Thomaksen pyörittäessä verkkokauppaa ja toimiessa hierojana. Erityisesti lasten liikunta on lähellä heidän sydämiään ja siitä on vahva kokemus, sekä tieto. Heidän kauttaan hoituu yhteydenpito sujuvasti ja nopeasti, asiakaspalvelu kohdallaan! Heiltä, jos keneltä kannattaa kysyä asiantuntijan mielipidettä valintaa pohtiessaan.

Polkuped sai syntynsä vuonna 2010, jolloin heidän esikoisensa sai Pukyn potkypyörän. Tuohon aikaan potkupyöriä ei juurikaan Suomen markkinoilla vielä ollut ja sen kesän pyöräiltyään he aloittivat Pukyn potkupyörien maahantuonnin. Toiminta laajeni nopeasti ja 2012 aukesi verkkokauppa. Potkupyörien suosio lähti hurjaan nousuun ja valikoimaa laajennettiin. Valikoima on kuitenkin pidetty maltillisena, sillä siellä myydään vain tuotteita, joista Evalla ja Thomaksella on kokemusta. Näin he pystyvät parhaalla mahdollisella tavalla auttamaan asiakasta valitsemaan oikeanlaisen tuotteen. Suurin osa valikoiman tuotteista on tuotettu joko Pohjoismaissa tai Euroopassa, erityishuomiota kiinnitetään myös tuotteiden vastuullisuuteen. Tällä hetkellä valikoimasta löytyy mm. erilaisia ja -kokoisia lasten pyöriä, kypäriä, ulkoiluvaatteita ja voimistelutuotteita.Pukyllä on nyt ahkerasti menty muutamia päiviä ja vauhtia riittää. Samun tasapaino on kehittynyt silmissä ja potkuttelu metsässäkin sujuu jo todella hyvin. Suomalaislasten liikunnan määrän on tutkittu vähentyneen huomattavasti, mutta juuri tällaisilla helpoilla keinoilla sitä voidaan lisätä jo pienestä pitäen. Ei aina tarvitse ottaa vaunuja mukaan, kaksivuotiaskin näyttää potkuttelevan jo oikein hienosti mukana! Miksipä ei heittäisi pientä pyörää vaikka kesälomaretkelle mukaan autoon niiden vaunujen sijaan. Maistuu muuten uni hyvin illalla, kun on päivän kulkenut potkutellen!

Hurautimme potkupyörillä kätevästi metsään etsimään sammakonkutua. Ja sitähän löytyi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...