torstai 4. huhtikuuta 2019

Mitä kaksivuotias oikeasti toivoo lahjaksi? 10 vinkkiä.

Kuopuksemme syntymäpäivä lähestyy ja olemme saaneet vastailla läheisten esittämiin lahjatoivekyselyihin. Ne perinteiset koneet, autot ja muut on lueteltu moneen otteeseen ja onhan ne niin ennalta-arvattavissa. Koska S ei vielä yksittäisiä sanoja lukuunottamatta puhu, päätin hänen puolestaan koota oikein mieluisan lahjatoivelistan - niin, siis mieluisan päivänsankarin mielestä.


Kaksivuotiaan syntymäpäivälahjatoiveet:


1. Helposti avattava käsirasva - hänen mielestään kaikki tarvitsevat rasvaa ja on ihan tylsää, kun äiti on sulkenut kannen liian tiukasti.

2. Tusseja - mieluiten vedenkestäviä, että saa ihailla taideteoksiaan loputtomasti.

3. Dvd-levyjä, koska jostain syystä niiden availeminen ja tutkiminen aina kielletään.

4. Isoveljen kouluikirjoja, tarvitseeko edes perustella?

5. Koiralle leluja, jotta voi varastaa niitä ja juosta koira kintereillään pakoon.

6. Kuulosuojaimet perheenjäsenille, että edes joskus saisi huoletta meluta.

7. Karkkia. Loputtomasti. Värillä ja maulla ei väliä, koska kaikkea maistetaan ja osa syljetään lattialle. Viis herkkupäivästä tai sokerin rajoittamisesta.

8. Tarroja, ei tarrakirjaa - se on turha. Tarrat voi liimata mihin tahansa, esimerkiksi isin työtakin selkään tai koiran turkkiin.

9. Kenkiä. Mitä isommat ja kuraisemmat, sen paremmat. Niillä pitää saada tepastella sisällä ja kiivetä sängylle - varsinkin sen jälkeen, kun on ensin käynyt kastelemassa ne suihkun lattialla.

10. Palvelevat perheenjäsenet. On kurjaa, kun toisinaan pitää useasti tunnissa pahoittaa mielensä, kun perheenjäsenet eivät toimi halutulla tavalla. Esimerkiksi anna heitellä astioita tai levittää vessapaperia.

Äiti oli taas sanonut jotain tylsää ja vähän taisi harmittaa. Paha mieli on läsnä arjessamme.

1 kommentti:

  1. Ihana 2-vuotias! <3 Kuulostaa tutulta. Tuollaista se oli joskus!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...