sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Vinkki isänpäivään: lasten valmistama koru

*Kaupallinen yhteistyö: Midas kultasepät

Mikäli olet seurannut Instaani, huomasit varmasti, kuinka torstaina pakkasin lapset autoon ja suuntasin kohti Turun keskustaa. Kohteenamme oli Midas kultasepät. Käyntimme syynä oli lähestyvä isänpäivä ja tarkoitus oli, että lapset olisivat mukana isälle tulevan riipuksen viimeistelyssä.

Midas kultasepät on kultasepänverstas ja myymälä Turun keskustassa Linnankadulla. Liikkeessä työskentelee kaksi seppää Laura ja Patrick, sekä kultaseppämestari Petri. Midas kultasepät valmistaa käsityönä uniikkikoruja, suunnittelee ja myy omia mallistoja, sekä tarjoaa perinteisiä kultasepän palveluja.

Virta -korun tarina: Mukaansa tempaa, eteenpäin kuljettaa. Toisinaan suvannossa seilataan, kunnes jälleen koskeen johdattaa. Vierelle tuo, viereltä vie. Kuka suunnan aavistaa?


Meidät vastaanotti aina yhtä aurinkoinen Laura, joka esitteli meille lahjaksi tulevan hopeisen Virta-riipuksen, sekä tekovälineet. Lapset huomioitiin todella hienosti ja kun välineet oli käyty läpi, pääsivät he ihan oikeisiin hommiin. Vuorotellen he ensin valitsivat meistin omalla kirjaimellansa, jonka jälkeen vasaralla lyöden kirjain saatiin jäljentymään koruun. Jännityksellä odotettiin millaisen kirjaimen kukakin sai aikaan ja ajatuksena olikin, että lapsen kädenjälki saa ja pitää näkyä - onhan lahja tarkoitettu heiltä isälleen.
Korun toteutus kävi sopivalla tahdilla, joten lapsetkaan eivät pitkästyneet odotellessaan omaa vuoroaan. Sitä paitsi kisällinä toimiminen oli niin ainutlaatuista ja erilaista, että he seurasivat mielenkiinnolla toistensa tekemisiä ja kuuntelivat tarkasti ohjeita. Lopuksi vielä ihasteltiin lopputulosta ja lapset saivat kisälliydestä todistuksen mukaansa. Kaikille jäi hirmu iloinen mieli ja pojat olivatkin kovin ylpeitä aikaansaamastaan lahjasta. 

Ensireaktioni korusta oli se, kuinka sen voi kuvitella kenen tahansa miehen kaulaan. Senkin, joka ei koruista juuri välitä. Uniikki ja tyylikäs ulkomuoto yhdistettynä lasten viimeistelyyn ansaitsee varmasti paikan kenen tahansa isän kaulalta - oli kyseessä sitten pukuun sommistautunut virkamies tai työmies haalareissaan. Tai ihan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä.

Korun hinta liikkeessä on 75€, isän kaulalla mittaamattoman arvokas.

Mikäli sulla on vielä suunnitelmat lahjan osalta auki ja asut Turun suunnalla suosittelen suuresti pyörähtämään liikkeessä Linnankadulla. Asiakaspalvelu on yksilöllistä ja korun saat heti mukaasi, valmistus käy hetkessä paikan päällä.
Tää lahja käy kenelle tahansa, takaan sen!

6 kommenttia:

 1. Onpas mahtava lahjaidea! Koru on todella tyylikäs ja rutkasti lisäarvoa tuo se, että lahjan antajat ovat jättäneet koruun merkkinsä :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava idea, todella kaunis koru :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis koru tuli ja miten upea lahjaidea. Wau!

  VastaaPoista
 4. Todella hieno idea ja kivasti toteutettu. Terveisin kultasepän vaimo :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä ihana idea ja ihana koru tuli <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...