lauantai 13. lokakuuta 2018

Rintasyöpä on muutakin kuin sydämiä feedissä

Oletko koskaan saanut facebookin inboxiin viestiä tutulta liittyen rintasyöpään? Yleensä ne viestit kertovat jotakuinkin siitä, kuinka tuetaan rintasyöpään sairastuneita tai muistutetaan rintasyövästä lisäämällä omaan statukseensa sydämen kuvan. Vihdoin on ymmärretty, etteivät ne satunnaiset sydämet feedissä auta yhtään mitään. Tietoutta on alettu jakaa silminnähden enemmän ja näkyvämmin. Rintasyöpä ei ole hiljainen ja piilossa, sydämenkuvan takana pidettävä asia. Se on ruma ja kamala, suoraan päin kasvoja lätkäistävä totuus, jonka havaitakseen täytyy muistaa tutkia rintansa.

Rintasyöpä ei ole hiljainen ja piilossa, sydämenkuvan takana pidettävä asia. Se on ruma ja kamala, suoraan päin kasvoja lätkäistävä totuus.

Veikkaan, että lähes jokainen tietää jonkun rintasyöpään sairastuneen. Tiedätkö sä? Jollekin se on äiti, jollekin joku kaukainen tuttu. Rintasyöpä on suomalaisnaisten yleisin syöpä, siihen sairastuu vuosittain n. 5000 naista! Elämänsä aikana noin joka kahdeksas nainen sairastuu rintasyöpään, osa siitä parantuen ja osa jopa menehtyen. Rintasyöpä on työikäisen naisen toiseksi yleisin kuolinsyy.


Kuvat: Tunne rintasi


Nyt heti sinä, nainen, joka luet tätä. Tutki rintasi. Jos et heti siihen pysty, niin välittömästi, kuin on mahdollista. Lupaathan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...