keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Se paino ihan oikeasti putoaa

Elämäntaparemontti alkoi  rytinällä maaliskuussa, vaikka olin jo alkuvuodesta sitä hiljalleen aloitellut. Itseasiassa olin jo vuosikaudet ajatellut, että viimeisen lapsen jälkeen olisi mahtava saada painoa pudotettua. Tiedättekö, siten rennolla otteella "hoidetaan nämä lapset nyt ensin ja katsotaan sitten joskus sitä painonpudotusta". No, nyt painoa on pudonnut yksitoista kiloa ja ensimmäiset kaksi tavoitetta on saavutettu. Ensimmäinen tavoite meni rikki jo ensimmäisellä Go fat go-kerralla, taisin sen jälkeen pitää viikon taukoa ja tahdoin lisää. Aloitin uuden go fat gon ja sen jälkeen jälleen pieni tauko. Kolmannen kerran aikana meni 10kg pudotus rikki ja olen tottavie tyytyväinen.Mielenkiintoista tästä tekee se, että peilikuvassa näen kyllä muutoksen, kuten liian suuriksi jääneissä vaatteissa, mutta en niin suurta muutosta kuin haluaisin. Jos katson vuoden takaista hääkuvaani näen vain pienen eron, ehkä kokoero konkretisoituisi, jos katsoisin itseäni ulkopuolisen silmin. Nälkä kasvaa syödessä, eikä minua harmittaisi yhtään pudottaa vaikka toiset 10kg. Ainakin vielä 5kg. Vaatekokoni on pudonnut 2-3 kokoa ja on ollut mahtavaa saada vanhat tavoitevaatteet (kymmenen vuoden takaa!!) päälle. lisäksi oli aika kummallista, kun vaateostoksilla menin sovittamaan mekosta tavanomaista kokoani - se oli aivan valtava! Kaksi kokoa pienempi sitten lopulta tarttui matkaani. Go fat gon avulla on vain niin todella helppo pudottaa painoa, nälkä ei pääse tulemaan ja on ihanaa päästä sokerikoukusta oikeasti eroon. Lisäksi olen vihdoinkin oppinut juomaan kunnolla vettä.

Seuraava askel olisi vielä ne viisi kiloa saada pois, sekä kiinteytyä. Äitiyden myötä on tullut löllöä sinne sun tänne, raskauksien myötä iho on tietysti venynyt. Tulosten näkeminen motivoi ihan valtavasti, liikkuminen tuntuu helpommalta ja olo pirteämmältä. Tummat silmänalusetkaan eivät ole enää ihan niin tummat. Kaikin puolin tunnen itseni terveemmäksi ja se on kyllä paras motivaattori. Jatketaan samaan tahtiin, niin ehkä jonain päivänä peilikuvakin alkaa miellyttää enemmän.

2 kommenttia:

  1. Sama täällä! GFGsta se lähti ja tänä aamuna huomasin 9kg kadonneen!

    VastaaPoista
  2. Tää on jotenkin niin hassua, kun on vain niin helppoa pudottaa painoa. Näköjään oikeilla keinoilla se on ihan lasten leikkiä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...