lauantai 26. toukokuuta 2018

Räkää roppakaupalla + alekoodi

* Kaupallinen yhteistyö: Kidsmed

Esikoisen syntyessä ja erityisesti ensimmäisen nuhan tullessa olin järkyttynyt miten vaikea oli saada pienen lapsen nenää tyhjäksi. Sängynpääty nostettiin koholle, sipulia käytettiin, pikkuniistäjän kanssa tapeltiin eikä höyryhengityskään tuonut riittävästi helpotusta. Aina joskus kuulin juttua jostain nenäimurista, joka liitettiin oikeaan imuriin, sekä nenäimurista, josta piti itse imeä toisesta päästä. Kieltämättä kumpikaan ei kuulostanut kovin hyvältä. Eikä se pikkuniistäjäkään toiminut, mutta sillä mentiin sen mitä pakko oli. Tuskanhikeä ja huolta mahtui vielä keskimmäisenkin vauva-ajan sairasteluihin, vaikka niitä ei kovin montaa ollutkaan.Nyt kolmannen synnyttyä satuin Instagramin puolella törmäämään ohimennen Nosiboo-nenäimuriin. Laitoin merkin ja kuvan mieleeni ja ajattelin jossain kohtaa tilata sellaisen ja tutustua siihen paremmin. Nosiboo ehti kuitenkin ensin ja kiitos heidän yhteydenottonsa meiltä löytyy nyt nenäimuri, joka ihan oikeasti on hyvä. Toimitus tuli juuri oikeaan aikaan, sillä nuhaneniä oli talo täynnä. 3v ja 8v tietysti osaavat jo niistää itsekin, mutta tuo juuri vuoden täyttänyt ei todellakaan.

Ensisilmäys tuotteeseen toi luotettavan olon, materiaali vaikutti laadukkaalta ja tuote muutenkin hyvältä. Kone hurautettiin pian käyntiin ja jännityksellä lisättiin tehoa maksimiin kovimman äänen testaukseksi - ei liian kova minun makuuni. Jos kuvittelen hurauttavani meidän Dysonin yöllä päälle saadakseni vauvan nenän tyhjäksi, niin saisi sanoa hyvästit sen yön unille. Tämän kanssa on todistetusti imuroitu nenä yölläkin tyhjäksi ilman, että koko perhe on säikähtänyt hereille.Nosiboo pääsikin jo hyvin pian käyttöön. Pakko se on myöntää, ettei S siitä juurikaan nauti (pikkulapset/vauvathan eivät tunnetusti pidä paikallaolosta..), mutta on se tehokas! Nenään tuleva suulake on pehmeä ja hyvin muotoiltu, joten se on mukava käyttää. Kun vain sen pienen hetken malttaa olla paikoillaan, tulee helpotus pidemmäksi aikaa. Jos näin helpolla keinolla voidaan ehkäistä korvatulehdusta ja helpottaa esimerkiksi hengittämistä, syömistä ja nukkumista, niin todellakin se on sen arvoista. 

En yhtään ihmettele, että tuote on palkittu useita kertoja. Laitteen muotoilu on hyvä ja imurointi käy kätevästi, samoiten puhdistus, sillä säiliön saa kunnolla auki. Lisäksi läpinäkyvän säiliön ansiosta näkee hyvin onko sitä itseään kuinka paljon saatu pois nenästä. Voin muuten sanoa, että käsittämätön määrä räkää mahtuu pieneen lapseen! Hyi! Nosiboota voi käyttää kerrallaan 1,5-2 minuuttia, jonka jälkeen se kytkeytyy pois päältä liiallisen käytön ehkäisemiseksi ja on käytettävissä uudelleen 50 minuutin kuluttua. Tuossa ajassa siis todellakin ehtii saamaan nenän hyvin tyhjäksi. Hinta on korkeahko, mutta meiltä kyllä iso peukku tälle laitteelle.
Nyt saat Nosiboon Kidsmediltä -10% hinnalla koodilla lastentapaan.
Koodi on voimassa kesäkuun loppuun asti.


4 kommenttia:

 1. Onpas mainio keksintö! Koska se nenäfrida oli kyllä epämiellyttävä käyttää! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis tää on ihan mahtava! Pakko myöntää, mutta itsekin tietysti piti kokeilla miltä se tuntuu :D Todella miellyttävä!

   Poista
  2. mie otin tuon yks yö itelle viereen ku tuntui ettei räkä lopu millään :D

   Poista
  3. Miten mulla olikin ihan mennyt tämä Petran kommentti ohi. Siis voin niin samaistua, tää olis hyvä unikaveri! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...