perjantai 6. huhtikuuta 2018

Testissä Semperin valmispuurot + KILPAILU

* Kaupallinen yhteistyö Semper

Tiedätkö sen hetken, kun pakkaat tavaroita reissuun ja pohdit kuumeisesti mikä olisi helppoa ravintoa plusmiinus 1-vuotiaalle? Entä sen hetken, kun arjen askareissa meneekin odotettua pidempään ja iltapalaa olisi saatava heti saadaksesi lapset ajoissa nukkumaan? Tai sen, että tiedät täysin kokkaustaidottoman miehen olevan välipalanvalmistusvuorossa sinun ollessa lenkillä? Niinä hetkinä kaipaa jotain helppoa ja nopeaa, mutta ei kuitenkaan epäterveellistä. Saimme testiin Semperin puuroja ja niitä onkin ahkerasti maisteltu. Tärkeimpänä testihenkilönämme toimi kuopuksemme, mutta 3-vuotias keskimmäinenkin tahtoi ehdottomasti maistaa. Ja kyllä minäkin olen mielenkiinnosta maistanut. Puurot maistuivat hyvin kaikille maistajille (jopa niin hyvin, että tekisi melkein mieli tehdä itselle oma annos, haha!), maustamattomat puurot miedompina ja hedelmäiset makeampina. Pian ensimmäisen vuoden täyttävä nuorinkin aukaisi reippaasti suunsa lusikan lähestyessä, kun yleensä hän huitoo ja leikkii ruokailun aikana.


Valmistus


Puurojen valmistus sujuu ihan jokaiselta, jopa siltä, joka seisoo keittiössä peukalo keskellä kämmentä. Vesi lautaselle ja mikroon (tai vaikka vedenkeittimeen hotellihuoneessa), sen jälkeen sekoitellaan jauhetta mukaan, kunnes puuro tuntuu sopivalta. Paketin kyljestä löytää ihan tarkat määrät annoksen tekemiseen, mutta meillä mentiin pääasiassa ihan mututuntumalla. Helpompaa valmistustapaa ei voisi olla. Hyvä vaihtoehto tavallisen puuron tilalle kiireisiin hetkiin!Viikko testausta takana, miten jatkossa?


No, jos kuvittelen itseni seisomaan puurohyllylle ja miettimään puurovalintaa, vaihtoehtoja on useita - merkit ja makuvaihtoehdot pyörivät silmissä. Ostopäätökseen vaikuttaa paljon maininta sokerittomuudesta, sekä lisätty rauta, kalsium, jodi ja D-vitamiini. Näissä puuroissa ravintoaineita on suositusten mukaisessa suhteessa, sillä ne on kehitetty ravitsemusasiantuntijoiden johdolla. Paketit ovat selkeitä ja niistä käy hyvin ilmi niiden sisältö, ne eivät sisällä ylimääräistä roskaa (kuten väriaineita, keinotekoisia aromeja, torjunta-aineiden jäämiä, raskasmetalleja tai lisä- ja säilöntäaineita). Kaiken kruunaisi, mikäli valikoimiin vielä saataisiin täysin maidoton versio, joten sitä odotellessa.

Voisin hyvin kuvitella ostavani näitä puuroja jatkossakin, koska ne on todetty hyvänmakuisiksi, helpoiksi ja toimiviksi, lisäksi paketit ovat helppokäyttöisiä ja uudelleen suljettavia. Kokonaisuudessaan ne on nyt todettu erittäin toimiviksi, joten näytän niille ehdottomasti peukkua!Osallistu kilpailuun ja voita 150€ hemmottelupalkinto!


Kerro mikä Semperin tuotteista on sinusta mieluisin ja voita 150€ arvoinen lahjakortti Holiday Club-kylpylään. Osallistu kilpailuun allaolevasta linkistä 5.5.2018 mennessä. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Osallistu kilpailuun tästä!

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...