lauantai 21. huhtikuuta 2018

Seikkailu virolaisen designin maailmassa + alekoodi

* Kaupallinen yhteistyö: KidSpot, Seiklus & Mimi disain

Miltä kuulostavat kierrätys, luonnonmukaisuus, yksilöllisyys ja erilaisuus? Aika hyvältä, sitä ei voi kieltää. Sain mahdollisuuden päästä kokeilemaan lapsilleni Seikluksen vaatteita, joissa nuo edellämainitut toteutuvat. Olin heittämällä mukana, kun ehdotuksen sain, nimittäin jo viime syksynä ihastelin heidän valikoimaansa Facebookissa.

Harmaa lintukuosinen softshell-puku on livenä vieläkin kauniimpi.


Otin puvun koossa 92, joka oli juuri sopiva. Hieman väljyyttä, mutta ei liikaa. Samu käyttää sisävaatteissa kokoa 86/92.


Hauskana yksityiskohtana viistoon kohdennettu vetoketju.
Seiklus, suomen kielellä seikkailu, on virolaisen designin - lastenvaatteiden, asusteiden ja sisustustuotteiden - maahantuoja, sekä myyjä. Seikluksen kumppaneina toimii suurimmaksi osaksi pienyrittäjiä, eritoten naisia ja äitejä. Tästä syystä tuote-erät saattavat olla kohtalaisen pieniä ja uusia tuotteita tulla markkinoille usein, moni tuotteista onkin täysin uniikki ihanalla yksilöllisellä tavallaan. Mikäli siis törmäät miellyttävään vaatteeseen kannattaa toimia rohkeasti, eritoten isompien lasten kokoja on rajoitetusti. Seikluksessa kaiken kruunaa kierrätysmateriaalien arvostus ja laadukkaat, kulutuksen ja pesun kestävät materiaalit - nämä saavat aina ehdottoman plussan silmissäni! Vuosien mittaan olen enenevissä määrin kiinnittänyt huomiota vaatteiden tuotantoon ja laatuun ja haluan olla mukana tukemassa sitä. 

Hauska setti t-paidalla ja legginseillä on unisex.

Pääkallo, se oli se juttu. 


Suomessa Seiklusta pyöritetään yhden naisen ja hänen tukitiiminsä voimin. Jerena Valtanen-Laine on huipputehokas Viro-fani. Hän toimii mutkattomasti konsulttina virolaisten valmistajien ja suomalaisten myyjien välillä. 

Seikluksen tuotteita löytää myynnistä tietysti heidän omasta FB-kaupastaan, mutta myös CC Naantalista (Luostarinkatu 27). Yhteistyönä Seiklus ja CC Naantali järjestävät ns. Private shopping -iltoja, jotka ovat mitä mainioin tapa esimerkiksi erilaisille naisporukoille tutustua tuotteisiin kaikessa rauhassa pienen purtavan äärellä. Mikä ettei vaikka Baby showerit tai mikä vain muu illanistujainen. Mikäli kiinnostuit, niin varaaminen onnistuu Seikluksen kautta.

Mimi Disain on tallinnalainen kahden äidin lastenvaateyritys, joka syntyi nelisen vuotta sitten halusta valmistaa erilaisia ja hauskempia vaihtoehtoja lastenvaatesaralle. Mimi Disain pyrkii käyttämään mahdollisimman paljon luonnonmukaisia materiaaleja valinnoissaan ja suunnittelee, sekä tuottaa vaatteensa Virossa. Heidän valikoimastaan löytyy vaatteita vauvasta teini-ikäiseen, joskus jopa äitiin saakka.Tämä paita oli ehdottomasti yksi suosikeistani - hauskan erilainen leikkaus, paita pitenee takaa.
Alekoodilla 
LASTENTAPAAN 
saat Seikluksen fb-kaupassa -40% yhdestä tuotteesta ja -10% muista ostoksista.
Tarjous on voimassa 31.5.2018 saakka.
Koodi toimii siten, että se laitetaan halutun tuotteen kohdalla viestiin mukaan.

7 kommenttia:

 1. Pitääpä käydä tutustumassa valikoimaan tarkemmin, kuullostaa erittäin hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on! Ja tosiaan valikoima vaihtelee, mielestäni tietyt vaatteet muistuttavat leikkaukseltaan hivenen Gugguuta ja Papua :)

   Poista
 2. Pakko kyllä käydä tutustumassa valikoimaan! Kuulostaa hyvälle ja tuohon haalariin taisin rakastua. Aivan ihastuttava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haalari on hurmannut jo useita, oikeastaan kaikki, jotka ovat sen meillä nähneet ovat kehuneet, eikä ihme :)

   Poista
 3. Mä hankin myös ekat mimin vaatteet juuri ja olen kyllä ihan myyty. Loistava uusi tuttavuus!

  VastaaPoista
 4. Seikluksesta en olekaan kuullut, kaunis tuo lintukuosi. Mimi Disainiin olen jossain törmännyt, mutta mitään ei ole vielä päässyt meille kotiin asti. Hieno tosiaan tuo paita erikoisella leikkauksella!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...