maanantai 16. huhtikuuta 2018

Paljon onnea yksivuotias!

Vielä tänään sinä painat varovasti
jalkasi lattialle ja tunnustelet
kestääkö se askeliesi painon.

Vielä tänään tarraat kiinni käteeni
ja liikut hitaasti samaan tahtiin kanssani. 
Mutta riemastuneessa ilmeessäsi on jo
lupaus huomisesta:
Minä menen, minä juoksen,
minä lennän eteenpäin! 
Pysykää perässä,
olen matkalla seikkailuun!


Vietimme S:n synttäreitä lauan
taina, ilma oli aurinkoinen ja väki iloista. Vanhempani olivat apunani, koska M oli edellisenä päivänä iltavuorossa ja lauantaina aamussa. En halua edes kuvitella, kuinka aikaisin minun olisi pitänyt lauantaiaamuna aloittaa, että olisin yksin ehtinyt hoitaa lapset, koiran ja kaikki valmistelut ennen vieraiden saapumista. Nyt oli sopivan rentoa ja saimme kaiken ajoissa hoidettua. Tarjoiluista suurimman osan olin tietysti tehnyt jo edeltävänä päivänä valmiiksi.

Lahjaksi S sai kaikenlaista hyödyllistä, niin välikausihaalaria, leluja, vaatteita, kuin 1v-kuvauksenkin. Kaikki oikein mieluisia ja tärkeitä juttuja, vuoden kuluttua taidetaankin mennä enemmän sillä lelulinjalla, kun päivänsankari itsekin jo ymmärtää päivän päälle jotakin.

Kuvat puhukoot puolestaan. 

Tarjolla oli täytekakkua, paikallisen donitsikärryn donitseja, mangojuustokakkua, chili-tonnikalapiirakkaa ja kinkkuvoileipäkakkua.


Päivänsankarin piti tietysti saada maistaa kakkua ihan itse, pieni pala taisi päätyä suuhun asti, muut sotkettiin ympäriinsä.

Semi-naked drip-cake, puinen tekstikoriste on Ps Puiston käsialaa.


Isoveli auttoi lahjojen avaamisessa, kun S keskittyi lähinnä syömään lahjapaperia. 


4 kommenttia:

 1. Mikä ihana kakku ja hurjasti onnea sankarille! <3

  VastaaPoista
 2. Teillä on ollut oikein suloiset juhlat. Todella kaunis kakku! Instan kautta sinua olenkin paljon seuraillut. Sinulla on ihanan rauhallinen ja lempeä ote kirjoittamisessa ja kuvaamisessa. Ihastuttavaa kevään odotusta ja terveiset Maitokahvimedian tiimiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hauska miten olen muualtakin kuullut, että teksteistä tulee mielikuva rauhallisuudesta. En tosiaan ole mikään räväkkä tai vauhdikas persoona, vaan rauhallinen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...