Niin yksinkertainen ja helppo ohje, kaiken lisäksi parhaan makuinen, sekä koostumukseltaan huippuhyvä! Kyllä Mumma vuosikymmeniä sitten on hyvän ohjeen kirjannut ylös. Vielä en tiedä salaisuutta siihen, miten Mumma säilytti piparit, koska ne pysyivät pehmeinä aina. Kenties asiaan vaikutti kellari, tiedä häntä. Joka tapauksessa tällä ohjeella tehtiin ja aina nämä olivat ihan parhaita. Näitä syötiin jaffan kanssa, tai mikäli oli unohtunut ostaa jaffaa tehtiin mehua mansikkahilloa ja vettä sekoittamalla.
Mumman paras piparitaikina (n. 7 peltiä):
3 munaa
250 g sokeria
1 lasi siirappia
350 g voita
neilikkaa, kanelia, suudaa
750 g vehnäjauhoja
Kaikki vispataan erikseen, jonka jälkeen yhdistetään.
Jäähdytetään yön yli.
Leivotaan ja paistetaan 225 asteessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi <3