tiistai 12. joulukuuta 2017

12. luukku: TRE-arvonta

Kaupallinen yhteistyö

TRE on tuorehko, vuonna 2016 aloittanut suomalaisen designin liike, joka toimii niin kivijalkamyymälänä Helsingissä, kuin verkkokauppana netissä.  

TRE uskoo, että tekemällä hyviä valintoja elää onnellisempaa elämää ja haluaa siitä syystä valikoimiinsa vain laadukkaita tuotteita. Valikoimasta löytyy tällä hetkellä yli 300 brändiä, osa hyvin tunnettuja, osa pienempiä - TRE haluaa tukea pieniä tuottajia, sekä paikallista tuotantoa. Brändit on jaoteltu seuraaviin ryhmiin; koti, muoti, korut, lapset, kirjat ja toimisto, kosmetiikka ja herkut. 

TRE antoi kolmevuotiaallemme Metsolan ihanan merinovillapipon testikäyttöön. 
Tupsupipo on valmistettu mulesing-vapaasta 100%:sesta merinovillalangasta, vuori on 100% puuvillaa ja korvien kohdalla on tuulisuojat. Pipo on valmistettu Suomessa. Kyseistä merinovillapipoa saa nauhallisena (0-6kk ja 1-2v). Siitä suuremmat mallit (3-5v ja 6-8v) ovat ilman nauhoja.

Pipo on kooltaan 3-5v ja istuu siron 3,5v:n päähän hyvin. Monessa nauhattomassa pipossa ongelmana (ainakin meillä) on ollut se, että ne leikin tiimellyksessä pyörivät päässä, tästä en ainakaan vielä ole sitä ongelmaa huomannut. Pipo peittää hyvin korvat, näyttää hyvältä, ja lämmittää erinomaisesti kaksinkertaisen merinovillan ansiosta. En yhtään ihmettele, että nämä ovat kovin suosittuja tällä hetkellä. 

Tämän päivän arvonta tapahtuu blogini Instagramissa, klikkaa siis itsesi mukaan osallistumaan! Palkintona on vapaavalintainen pipo TREn verkkokaupasta (varastotilanteen mukaan). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...