sunnuntai 10. joulukuuta 2017

10. luukku: Lahjatoiveet

En pidä joululahjoja aaton pääasiana, mutta kyllähän ne vähän siihen kuitenkin kuuluvat, aivan kuten rusinat maksalaatikkoon. Eräs koko perheen etukäteisjoululahja saapui jo eilen, hän on aivan ihanan valloittava lähes puhdasrotuinen labradorinnoutaja, 1/8 hänestä on kultaistanoutajaa. Talosta löytyy kovasti hälinää, kun koiranpentu ja vauva varttuvat yhdessä. Kymmenen vuotta haaveilemamme koira on vihdoin saapunut. 

Kuva: PixabayTänä vuonna minulla on kaksi toivetta. Vaikka enpä tiedä katsooko Pukki tänne blogin puolelle, paperiversio lahjatoiveista kun jäi tekemättä, hups!
 • Kanto-mekko, mustana, lyhyt- tai pitkähihainen. Lyhythihainen menisi kesälläkin, talvella päälle voisi heittää vaikka boleron tai jonkun kivan neuleen. Ihan kumpi vain käy.
 • Oral-b:n sähköhammasharja. Ei mitään erityisvaatimuksia, mutta kivana ekstrana olisi, jos se ilmoittaisi kahden minuutin pesuajan kuluneen. Jos oikein hifistelemään haluaa alkaa, niin kyllä se seinään tuleva näyttökin kelpaisi.


Isännältä olen koittanut udella toiveita, mutta hän ei oikein ole osannut sanoa muuta kuin uuden tietokoneen hiiren ja näytön. Uutta Iphonea hän haaveilee, mutta vajaa vuoden vanhan puhelimen omistajana tuskin tulee sitä saamaan. Hän reppana hairahtui viime vuonna ostamaan itselleen Oneplussan ja on katunut sitä päätöstä ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Kaipuu takaisin omenan pariin on kova. 


8-vuotiaalla T:llä on kohtalaisesti toiveita, kolme tärkeintä ovat kuitenkin:
 • Uusi kännykkä, vanha Iphone 4s jäätyilee talvella turhan paljon, akunkesto on olematon ja Pokemon go:kin tökkii.
 • Skylander-hahmoja
 • Hypergamer-käsikonsoli
Lisäksi toivelistalta löytyi mm. Tatun ja Patun kirja, lautapelejä iso liuta, leikkipyssy, radiopuhelimet, vakoiluvarusteita, quadrokopteri jne.


3-vuotiaalla N:llä toiveita on useampia, joskin  suurin osa on hyvin toistensa kaltaisia.
 • 7cm korkuinen isosilmäinen rapupehmolelu
 • Munasta kuoriutuva krokotiili
 • Isosilmäinen suloinen lammas
Sama kaava toistuu, suuret silmät, suloinen ilme. Herttaiset ja suloiset eläinhahmot ovat tällä hetkellä se juttu. Oli joukossa yksi valomiekka ja Pokemonejakin, mutta pääasiassa toiveena oli kaikkea suloista - mitä suloisempaa, sen enemmän sitä toivottiin.

8kk S:llä ei ole toiveita sattuneesta syystä, lelujakin on isoveljiltä ihan mukavasti. Vaatteita tosin ei koskaan voi olla liikaa, varsinkaan, kun tämän ikäinen käyttää jo 80/86cm kokoa! Ja kenties pukinpussista voi löytyä joku soiva lelu, niistä hän pitää kovasti.


PS. Viimeinen päivä aikaa osallistua Moiko-arvontaan!
PPS. Muistathan, että muut arvonnat ovat käynnissä aattoiltaan saakka, sekä alekoodit joko vuoden loppuun, tai jouluaattoon. Kannattaa hyödyntää! 

1 kommentti:

 1. Onnea koiranpennusta! Pennusta ja sen kanssa elämisestä luen mielelläni enemmän, sillä meillekin on tulossa pitkään toivottu koira =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...