maanantai 27. marraskuuta 2017

Tyyntä myrskyn edellä

Blogissa on ollut hiljaisempaa, tyyntä myrskyn edellä voisin sanoa. Joulukuussa kuhisee, joten pysykää kuulolla. Joulukalenteri alkaa jälleen, kuten parina edellisenäkin vuotena. Arvontoja on luvassa reilusti, samoin alekoodeja. Joulukalenterin teemana tulee olemaan Suomi ja suomalaisuus näin juhlavuoden kunniaksi. Paljon ihania kotimaisia yrityksiä mukana! 

Olen viime päivät valmistellut joulukalenteria kovaa vauhtia, varsinkin kun meillä on melko vauhdikas joulukuu luvassa. Siitä syystä blogi on ollut hiljaisempi, kulisseissa kuitenkin tapahtuu kaikenaikaa, joulukalenteria varten on iso liuta postauksia jo valmiina.

Kotona tuoksuu joulu, pesin nimittäin juuri lattiat jouluntuoksuisella pesuaineella. Tähti loistaa ikkunassa, tonttu istuu hyllyllä. Ulkona sataa vettä - piruvie, muutu nyt lumeksi ennen aattoa! Tällä viikolla joulutunnelma nousee entisestään, kun on N:n kerhon joulukirkkoa ja T:n koulun itsenäisyysjuhlaa, taas se aika vuodesta, kun äidin pitää varata nenäliinoja esityksiin mukaan. Pari viikkoa sitten portti asetettiin lastenhuoneen ovelle, nuorin on nimittäin lähtenyt ryömimään ja laittaa suuhunsa kaiken. Isompien poikien lelut pysyvät hieman paremmin lastenhuoneessa ja poissa nuorimman suusta, kun portti on kiinni. 

Tontun ovi ilmestyi viime viikolla jälleen kaappimme päälle, sen verran korkealle, ettei oveen päästä käsiksi, mutta kuitenkin se on selvästi nähtävillä. Ja kaapin päälle ylettää jättämään kirjeitä, sekä herkkuja tontulle. Kirjeistä on käynyt ilmi, että tänä vuonna luonamme majailee Tiina-tonttu, joka on luvannut toimittaa lahjatoiveet Joulupukille, kätevää. Ensi yöksi jätämme siis toivelistat pöydälle ja aamulla ne toivottavasti ovat kadonneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...