torstai 26. lokakuuta 2017

Viisi vuotta suukkoja taivaalle

Aikaa on kulunut 5 vuotta siitä, kun Tyksissä pieni enkelimme syntyi. Hän ei enää ole välttämättä päivittäin mielessä, mutta hän on osa meitä - ikuisesti. Hänelle oli muistokynttilä häissämme, samoiten häätanssimme liittyi osaksi häneen. Hänen ristiäisissään oli tarkoitus esittää Johanna Kurkelan Ainutlaatuinen, joten Kurkelan Rakkauslaulun valikoiduttua häätanssiksemme halusimme sen levyltä. Koin, että Kurkelan esittämänä saisin pienen poikamme mukaan tärkeään päiväämme. 

Olemme saaneet hänen jälkeensä kaksi tervettä poikaa. Kaksi täydellistä poikaa. Vielä jokin aika sitten pohdin onko minulla oikeus olla onnellinen heistä. On niin ristiriitaista iloita jostain, jonka on saanut vain menettämällä toisen. Sittemmin olen kuitenkin ymmärtänyt, että asioiden oli tarkoitettu tapahtuvan näin. Me olemme tarpeeksi vahvoja kantaaksemme näin suuren taakan koko loppuelämämme. Olemme vahva pari ja vahva perhe.

Rakas enkelipoikamme, viisi vuotta olemme vilkutelleet sinulle lentosuukkojen kera sinne pilvien päälle. Tänään jälleen sytytän kynttilän muistollesi. Äiti ja isi rakastavat sinua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...