sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Kokemuksia vauvajumpasta

Kaupallinen yhteistyö


GoBabyGon tarjoamaa vauvajumppaa on takana pari kuukautta, millä mielellä nyt ollaan?
Kaikenkaikkiaan olen kyllä tykännyt kovasti! Joka kerralla tehdään samat tutut alkulaulut, sekä sama tuttu lopetus. Se, mitä siinä välillä tapahtuu vaihtelee joka kerralla. Jumppatunneille on selkeä suunnitelma, jossa on huomioitu lasten ikätaso, sekä äitien kunto. Varsinaisesta hikijumpasta ei ole kyse, nimittäin tunnilla keskitytään pääasiassa vauvan jumppaamiseen. Mitään ei ole pakko tehdä, mutta uusiakin asioita voi luottavaisin mielin opetella ammattitaitoisen ohjaajan avustuksella. Minua ei ole kertaakaan jännittänyt kokeilla uutta temppua tai liikettä, koska tiedän ohjaajan auttavan halutessani. Jumppatunnit mennään lasten ehdoilla, joten ei ole mitenkään poikkeuksellista, että joku syöttää vauvaa tai vaihtaa vaippaa kesken kaiken. Ja ompahan meidän pojaltakin komeat puklut lentänyt kaaressa juuri ennen kuvanottoa! Sitä se on, kun vauvan kanssa harrastaa, asiat saa ja pitääkin ottaa rennosti. 

Tunneilla on mm. harjoiteltu tasapainoa, kuperkeikkoja, voltteja, tanssittu, pyöritty mattoa pitkin, venytelty, hierottu, laulettu, tehty piirissä erilaisia liikkeitä ja värivarjoakin käsittääkseni on käytetty (olin juuri sen kerran itse pois). Hymynaamoja, sekä kikattavia vauvoja on riittänyt. Ehdottomasti voin omasta, sekä Samun puolesta suositella.

Ohjaaja näyttää kuinka vauvan kanssa voi kieriä.
Ohjaajalla on käytössään joko nukke, tai vapaaehtoinen vauva, jonka kanssa hän näyttää liikkeet.

Tarkemmin GoBabyGon tunneista voit lukea joko aiemmasta postauksestani, tai heidän nettisivuiltaan. Kevätkauden tuntiaikataulut julkaistaan joulukuun alussa ja muuta ajankohtaisasiaa löytää kätevimmin GoBabyGon Facebook-sivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...