tiistai 3. lokakuuta 2017

10 asiaa, jotka vain poikien vanhemmat ymmärtävät

1. Taisteluleikkejä tapahtuu aina ja joka paikassa. Jos ei muuten, niin kassajonossa täytyy tökkiä toista ja leikkiampua. Aseeksi käyvät kaikki etusormesta leikkipyssyyn. 

2. Vaikeus löytää muunkin väristä vaatetta lapsille kuin sinistä, harmaata tai mustaa. Mitä sitten, kun lapsen lempiväri on punainen? Tai lila? Ja hei, ne iänikuiset kaameat Spiderman tms. kuosit.. Missä kaikki kivat poikien vaatteet?!


3. Pieruhuumori toimii aina. Oli sitten kyse arjesta tai juhlasta.

4. Star wars, aina ja ikuisesti. Valmistaudu siihen, että kuljet kaupassa Darth Vaderin edellä, sekä siihen, että sinä joudut pukeutumaan milloin miksikin hahmoksi.5. Murokulho vessassa. Niin tämähän on käytössä, kun talossa on seisaaltaan pissaamaan opetteleva. Sihdataan pytyssä olevaan muroon, eikä suihkita mihin sattuu, kiitos. 

6. Kuluvien vaatteiden määrä. Erityisesti kouluikäisellä. Kyllähän se hivenen kirpaisee, kun olet juuri ostanut 100e talvihousut ja niissä on viikon kuluttua reikä polvessa. Tai kun kenkiä kuluu puhki sitä tahtia, että niitä tarvitaan kolmet per kausi. 

7. Ruoankulutus. 8-vuotias syö helposti suurempia annoksia kuin aikuinen, ja parin tunnin päästä on jälleen kiljuva nälkä.


8. Laavan ja krokotiilien väistely. Jep, lattia on laavaa ja tavarat lattialla krokotiileja. Hypitään matoilla ja kiipeillään kalusteilla. "Hei äiti! Et saa astua siihen tai palat!"

9. Vaipanvaihdossa on varottava sekä yllättävää suihkua, että muistettava tarkistaa nappulan suunta uutta vaippaa laitettaessa. Onko muka joku vanhempi, joka ei olisi koskaan saanut pissasuihkua päällensä?

10. Metelinsietokyky kasvaa lasten kanssa samassa suhteessa. Muutaman vuoden jälkeen taisteluefekteihin ja tömiseviin jalkoihin on kummasti siedättynyt.Näin meillä, miten teillä? Kommenttikenttä on avoinna! 

3 kommenttia:

 1. Hihii, näitä odotellessa! Tosin kuuden pojan isosiskona on tullut koettua kaikenlaista. Oma poika on vielä sen verran pieni, etten hänen kanssaan ole kokenut vasta kuin pissasuihkuja (viimeksi aamulla) ja ärjymistä ja karjumista (kiitos jääkarhukirjan, jonka ansiosta poikani kuulostaa juuttuneelta äänilevyltä).

  VastaaPoista
 2. Mulla on pian 9-vuotias poika ja pian 6-vuotias tyttö. Pieruhuumoria ja muutenkin ronskimpaa huumoria meillä harrastaa tyttö... Poika on luonteeltaan "herrasmies" eikä sorru alapää huumoriin.

  Ruokaa tuo meidän poika syö alakanttiin ja koulun lääkärintarkastuksessa, lääkäri muotoili kohteliaasti että painoa sopisi olla muutama kilo enemmän, mutta minkäs teet. Epäilen pojan tulleen luuviulu vaariinsa...

  Polvet on puhki ja rikki enemmän meillä tytöllä kuin pojalla, vaikka poikakin tykkää rymytä, mutta tyttö rikkoo vaatteensa. Meillä poika on ollut selkeästi helpompi ja rauhallisempi kuin tyttö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä aivan sama kuin anonyymillä :). Lapset siis poika 9 v ja tytöt 5 v ja 7 v. Poika on aina ollut rauhallinen herrasmies, ei piereskele eikä tappele ja on aina kohtelias. Hän tykkää mm. lukemisesta ja eläimistä. Nuorimmainen tyttö taas on se, joka pelaa jalkapalloa ja tykkää piereskellä julkisilla paikoilla syyttäen sitten muita siitä.. ja kertoo avoimesti aina milloin on menossa "p.jaska patukalle". Samoin tämä nuorimmainen tyttö on se joka harrastaa käytännön piloja suihkussa ja vääntää nupit aivan jääkylmälle sillä välin, kun toinen laittaa shampoota päähän...tai käyttää vesipyssyä sisällä, piirtelee kajalkynällä tatuointeja tms.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...