perjantai 4. elokuuta 2017

Karkkibuffet

Häämme tosiaan olivat 22.7. ja saatte nyt toistaiseksi niistä pieniä maistiaisia silloin tällöin, kunnes saan kunnon kuvat käyttööni. Sen voin mainita, että päivä oli rento ja niin täydellinen kuin koskaan uskalsimme haaveilla! Parempaa ei olisi voinut toivoa!

Häissämme oli reilut parikymmentä lasta, joten selvää oli, että heille tulee olla viihdykettä. Karkkibuffet oli suunnitelmissa mukana alusta saakka ja pidimme sitä ihan pakollisena. Kulhoista osa on Ikeasta, osa omasta säilöstä ja osa lainattu. Liimasin kulhoihin liitutaulutarrat, joihin kirjoitettiin karkin nimi. Pöytää koristivat kaksi kynttilää, Instagram-kehys, Love is Sweet-taulu, kukkamaljakko, sekä pienen pienet timantit ja puiset sydämet.

Vieraita häissämme oli noin 70, reilu parikymmentä heistä siis lapsia. 
Karkkibuffetin menekki:

Karkkipussit - 43kpl
Geishat - 3kg
Sydänvaahtokarkit - 1,5kg
Liitulakut - 1kg
Toffeelumipallot - 1kg
Mansikkatoffeelumipallot - 0,75kg
Vaahtosienet - 3kg
Popcorn (pyöreä, myydään valmiina pusseittain) - 2 pussia

Netistä löysin suosituksen, jossa mainittiin karkin määräksi 170g henkilöä kohden. Sadalle hengelle siis 17 kiloa karkkia. Suositus 70 hengelle olisi tuolloin siis 11,9kg. Meillä karkkia kului 10,25kg ja lisäksi popcornit. Suosituksen voi siis sanoa pitäneen melko hyvin paikkansa, karkkia ei jäänyt yli turhan paljoa. 


2 kommenttia:

  1. Hei, muistatko vielä mistä tilasit toffeelumipallot? Itse en ole karkin syöjä mutta karkkibuffa on väsättävänä ja noi näyttävät juuri sopivilta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Anteeksi myöhäinen vastaukseni. Ne on ihan vain irtokarkkihyllystä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...