keskiviikko 16. elokuuta 2017

Häälehti - lehti meistä

Häissämme jaettiin jokaiselle perheelle häälehti, eli siis lehti meistä, historiastamme ja häistämme. Mitään muuta lahjaa vieraille emme antaneet, sillä ajattelimme lehden olevan kivempi muisto, kuin esimerkiksi jonkun pienen esineen/karkin. Yllättävän paljon lehtiä kuitenkin jäi juhlapaikalle, mutta saivatpahan lueskella ainakin juhlan ajan. 

Tein häälehden Canva-sivustoa käyttäen, painaminen hoidettiin erään pääkaupunkiseudun painon kautta. Homma hoitui huippuhelposti ja jälki oli priimaa, ihan kuin oikea lehti!Lehden ensimmäiseltä aukeamalta löytyy sisällysluettelo ja Tolkienin lausahdus (häissämme oli useampikin viittaus kyseisen herran tuotantoon alkaen kirkon poistumismusiikista) rakkaudesta.


Toinen aukeama pitää sisällään tarinan meistä ja suhteestamme.Kolmas aukeama sisältää päivän kulun ja menun.
Neljäs aukeama esittelee läheisemme.Viimeiseltä aukeamalta löytyy opastus sosiaalisen median suhteen (eli siis Instagram-hashtag), sekä ohjeistus salatehtäviin. Niin ja lapsuuskuvia kaappien kätköistä.Takakannessa vielä hääbingo täytettäväksi. Lehdissä oli erilaisia bingopohjia, kaikki eivät siis olleet samoilla teksteillä. Tämä oli mielestäni yksi onnistuneimmista asioista häissämme. Suosittelen ehdottomasti! Tekeminen ei ollut mikään nopein juttu, mutta sen arvoista kyllä.

5 kommenttia:

 1. Tää oli mielettömän hieno! Ihan loisto idea ja ihana muisto, täys kymppi ❤️

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva idea! Kuinka paljon lehden painattaminen maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä yhden lehden hinnaksi tuli noin 4 euroa, mutta siis sivumäärä ja paperilaatu vaikuttavat, sekä tietysti lehden koko.

   Poista
 3. mitä niissä salaisissa tehtävissä oli ja mikä oli palkinto? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tekemässä postauksen erikseen salatehtävistä, johon kirjoitan ne kaikki :) Mutta siis esimerkiksi "Yritä ostaa morsiamen kimppu" tai "Huuda kolme kertaa hurraa!". Palkintoina oli pikkupulloja aikuisille ja kaikenlaista pientä (esim. hiuspanta) lapsille.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...