torstai 27. heinäkuuta 2017

Häähumua - kangasnenäliinat vanhemmille

Kiitos täydellisestä päivästä aivan kaikki ja kiitos Jaanan ompelimo, että lähdit yhteistyöhön kanssani. Näistä tuli täydelliset!

Juhlimme häitämme 22.7. ja päivä oli lyhyesti sanottuna täydellinen! Rento, hauska, mutta silti kovin juhlava. Aivan ihana! Kunhan saan kuvat käsiini, tulen kertomaan päivästä paremmin.

Halusin muistaa sekä omia, että mieheni vanhempia häidemme yhteydessä. Omiani, koska he ovat antaneet minulle turvallisen ja parhaan lapsuuden, nuoruuden ja elämän. He ovat täydelliset vanhemmat, kotonamme ei ole koskaan huudettu, eikä tuomittu, asiat on aina hoidettu puhumalla ja avoimuudella. Teini-iässä itse törttöilin ja sen takia välimme heikkenivät tuolloin, sittemmin kuitenkin välimme vain vahvistuivat ja ovat nyt parhaat koskaan! Rakastan heitä niin kovin paljon ja koin, että minun täytyy muistaa heitä jotenkin. 

Mieheni vanhemmat taas ovat olleet minulle kuin toinen perhe, heidän kanssaan pystyn myös keskustelemaan oikeastaan mistä tahansa. Monasti luen järkyttyneenä netistä juttuja kauhuanopeista, luojan kiitos omani on täysin päinvastainen. Enhän voinut olla muistamatta heitäkin, ovathan he kasvattaneet rakastamani miehen ja olleet elämässämme hyvin tärkeässä roolissa!  

Törmäsin facebookin hääryhmässä aivan valtavan kauniisiin kangasnenäliinoihin ja mahdollisia onnenkyyneliä ajatellessani päätin ottaa yhteyttä Jaanan ompelimoon. Jaanan ompelimo valmistaa valtavasti erilaisia tekstiilejä personoiduin kuvin, sekä kirjoituksin. Valikoimaan kuuluvat mm. lahjat erilaisiin tilaisuuksiin, essuja, kasteasuja, pyyhkeitä, liinoja, pöytäliinoja, paitoja, kravatteja/solmioita ja kaikkea siltä väliltä. Jaanan ompelimo toimii verkossa, lisäksi kivijalkaliike Jaanan lahjat löytyy Haminan keskustasta.

Halusin jakaa nenäliinat hääpäivänä, ennen vihkimistä. Muille annoin hääpäivän aamuna, mutta isälleni tahdoin antaa juuri ennen alttarille astelua. Hän tulisi saattamaan minut ja tunnelma oli jännittynyt. Saapuessamme kirkon parkkipaikalle kaivoin nenäliinan esiin ja ojensin isälleni. Ihana hetki. Pian en olisi enää hänen sukunimellään, vaan siirtyisin mieheni nimelle. Jännittävää. Isäni otti nenäliinan vastaan ja luki sen, hetken hiljaisuus, pidätin kyyneleitäni. Isäni pohti miten taittaa nenäliinan kauniisti, ettei se mene ruttuun. Lopulta hän taisi sen saada jonnekin sujautettua ja lähdimme yhdessä kohti sakastia.1 kommentti:

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...