maanantai 19. kesäkuuta 2017

Koru äidinmaidosta

Postaus toteutettu yhteistyössä Suomen ainoan äidinmaitokoruvalmistajan, Jasmin Designin kanssa.

Esikoisesta lähtien olen pitänyt oikeastaan itsestäänselvänä, että tulen imettämään. Kukaan lapsistamme ei ole saanut korviketta, eikä toivottavasti tule tarvitsemaankaan, en pidä korviketta edes vaihtoehtona. Imetykset ovat sujuneet erinomaisesti ja uskon, että tämän uusimman tulokkaankin kanssa tulee jatkumaan ihan mukavasti. Mikäs tässä. 

Halusin ostaa itselleni jotain ja olin jo hetken haaveillut Jasmin Designin äidinmaitokorusta. Se ei ole koru, jossa maito hölskyy lasipallossa, vaan se on koru, johon äidin omaa maitoa on sekoitettu koruhartsin kanssa ja valettu koruksi. Koru tosiaan valmistetaan jokaisen omasta maidosta, joten se on aina yksilöllinen niin väriltään, kuin tasaisuudeltaankin. Malleja on monenlaisia (voit katsoa niitä täältä), niin kaula-, kuin korvakoruja, sekä sormuksia. Lisäksi on mahdollista suunnitella kultasepän kanssa täysin yksilöllinen äidinmaitokoru/-esine.Itselleni valitsin Köynnös-mallisen korun, jonka kaveriksi kolme valkeaa helmeä kuvastamaan kolmea imetettyä poikaani. Helmet voi jättää kokonaan pois tai niiden tilalle voi valita vaaleanpunaisen tai vaaleansinisen Swarovskin kristallin. Kiitos vartalolleni siitä, että se toimii kuten kuuluukin, sen ansiosta olen saanut ruokittua kaikki lapsemme täysin äidinmaidolla. Itselleni henkilökohtaisesti imetys on todella tärkeä asia ja olisin varmasti ollut hyvin pettynyt itseeni, mikäli imetys ei olisikaan jostain syystä onnistunut. Ja onhan tuo koru ihan mielettömän kaunis, vau! Odotinkin kaunista korua, mutta sen saatuani käsiini oli se vielä kauniimpi kuin kuvassa. Ja ajatuksena äidinmaitokoru kuvastamassa lukuisia imetyshetkiä lasteni kanssa, ne ovat parasta. Käytännössä korun suhteen homma menee niin, että tilaus tehdään verkkokaupan kautta, jonka jälkeen saa ohjeet maidon toimitukseen. Maito toimitetaan kultasepälle niin, että se lähtee postin mukana mahdollisimman pian eteenpäin, pakastettukin maito käy oikein hyvin (tuolloin koru on väriltään hieman haaleampi), sähköpostiohjeessa saa ohjeet myös maidon pakkaamiseen, jotta se ei pääse vuotamaan matkan aikana. Maidon toimituksesta menee noin parisen viikkoa, kunnes koru tulee postitse kotiin.


6 kommenttia:

 1. On kyllä tosi hieno! Oon itekin miettinyt tällästä, täytyy pitää mielen päällä, kunhan seuraava imetettävä syksyllä saapuu! On jotenkin hassu olo itsellä, kun tässä on nyt jokunen kuukausi välissä ilman imetystä, kun esikoinen hissukseen lopetteli imetyksen itsekseen juuri. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli vajaa vuosi myös imetyksillä väliä, vähän jännitin ottaako maidon nouseminen kipeää alkuun, vai vaikuttaako suht vähän aikaa sitten päättynyt imetys. Hyvin sujui onneksi ilman suurempia tuskia!

   Poista
 2. Kiitos ♡ t: Mirka, Jasmin Design

  VastaaPoista
 3. vau! en tiennykään miten erilaisia noita on. Ihania <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...