torstai 11. toukokuuta 2017

Vaatekaappi päivittyy kirppiskierroksella

Hiljalleen olen päivitellyt poikien vaatekaappeja ja käynyt läpi pienempiä ja kevyempiä vaatteita. Se tarkoittaa huomattavasti tyhjentyneitä hyllyjä ja suunnitelmia kirppispöydän varaamisesta. Kesäkuun alkuun voisinkin varata Seesamista pöydän ja täyttää sen kesävaatteilla, mikäli niitä riittää tarpeeksi. Esikoiselta on säästetty melko paljon nuoremmille, mutta kieltämättä mieleni on muuttunut vuosien saatossa lastenvaatteiden suhteen. Enää uusretrot ja kirkkaat värit eivät iske vaan neutraalimmat vaatteet ovat löytäneet paikkansa poikien vaatekaapeista. Selkeitä suosikkejani ovat tällä hetkellä mm. KappAhlin Newbie, Gugguu, Kiddow, Papu, Tobias and the bear, Pomp de Lux jne. Lisäksi Lindexiltä ja Henkkamaukalta tekee toisinaan hyviä löytöjä. 

Sitten niitä löytöjä, viime viikolla kävin samaisella kirppiksellä (Seesamissa, kuten aina...) ja löysin esikoisellekin muutaman paidan, rasti seinään! Kuvissa kuitenkin tämän viikon löydöt, onnistunut kierros sekin, hintahaarukka oli 2-8e/kpl, eli edullisesti löytyi.

Lindexiä ja Pomp de luxia

Newbietä, sekä Henkkamaukkaa

Gugguuta ja Mini Rodiniakin löytyi, Rodinin kuosit eivät yleensä ole olleet mieleeni, mutta tämä oli kiva!


6 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä! Onnistuneen kirpparireissun jälkeen on kyllä niiiin tyytyväinen olo aina, ihan erilainen, kun jos on kaupasta ostoksia tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Koskaan ei tiedä mitä tulee vastaan ja millä hinnalla :)

   Poista
 2. Ihan mahtavia löytöjä!!kirppistely on kyllä niin mukavaa puuhaa♡♡

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavia löytöjä!!kirppistely on kyllä niin mukavaa puuhaa♡♡

  VastaaPoista
 4. Ompa hintahaarukka osunut kohdilleen! Nykyään alkaa jo näkemään vähän enemmän myös Gugguuta ja Rodinia livekirppiksillä.

  VastaaPoista
 5. Ihania löytöjä! :) Samanlainen vaatemaku on mullakin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...