torstai 9. maaliskuuta 2017

Polttaripäivä huipentui vauvakutsuihin!

Viime viikonloppu oli aivan ihana! Olimme sopineet vanhempieni kanssa ajelevamme heille ja olevamme yön yli. Emme ehtineet kuitenkaan kauaa olemaan paikan päällä, kun talo täyttyi kaasoistani perheineen. Jostain he kiskoivat esiin jättimäisen ruskean karhua muistuttavan haalarin, joka oli tarkoitettu minulle - polttarit olivat alkamassa! Hetken aikaa mielessäni kauhukuvittelin itseni Porin torille myymään haleja karhupuvussa, kuten naiset uhkailivat ja vilkaisin miestäni puoliksi kauhistuneena. En kuitenkaan kehdannut laittaa vastaan kaasoille, vaikka olin nimenomaan aiemmin kertonut, että unelmieni polttareissa nautittaisiin rauhassa, eikä kuljettaisi kaduilla hölmönnäköisenä myymässä mitä lie. Samalla, kun sisäisesti kauhusta jäykkänä kiskoin jättimäistä karvaista asua päälleni asettelivat naiset päähänsä kauniita vaaleanpunaisia kukkasia. No hetken kuluttua sain minäkin lopulta kukkaseppeleen päähäni.Komento kävi autoon ja edelleen matkan varrella ajatukseni sinkoilivat ääripäästä toiseen. Olivatko kaasot oikeasti toteuttamassa tämän karhupukujutun, kun taas toisaalta halusin luottaa heidän olevan toteuttamatta sitä. Matkalla käytiin keskustelua karhuaiheisista halien myyntipaikoista, ajettaisiinko Karhuhallille vai Isoon Karhuun vai kenties paikalliseen pubiin... Koska olen muuttanut Porista pois 17-vuotiaana on Porin keskusta näiden 11-vuoden aikana unohtunut aika pitkälti. Katselin ikkunoista ohiviliseviä maisemia ja tunnistin kyllä, että saavuimme torin reunalle. Siellä minua pyydettiin riisumaan karhupuku pois. Huh mikä helpotus! Matkaa jatkettiin edelleen, tunnistin pian raatihuoneentorin, jonka liepeille auto jätettiin parkkiin. Siitä lähdimme kävelemään jonnekin suuntaan, pakko myöntää etten yhtään tiennyt mitä edessä mahtoi olla. 

Pian minua pyydettiin astumaan ovesta sisään, sitten huomasin seisovani kauniissa ruokaravintolassa. Meille oli pöytä varattuna ja pääsimme syömään hyvin. Olinkin itsekseni automatkalla harmitellut, kun vanhempieni luona oli tarkoitus ruokailla, enkä sitä ehtinyt ennen lähtöä tekemään. Nälkä oli kieltämättä jo kova. Pöydässä nautimme aivan ihanat ruoka-annokset, lisäksi kaasot, äitini, sekä anoppini, jotka myöskin olivat mukana, olivat kirjoittaneet ihania elämänohjeita/avioliittoneuvoja minulle. Ensimmäiset luin ääneen kaikille, mutta takuuvarman herkistymisen vuoksi kaikkia en uskaltanut. Laitoin ihanat tekstilappuset kuitenkin kiertämään pöytäämme ja niin jokainen sai ne luettavaksensa <3 Lisäksi oli hauskaa tehtävää, josta en voi tässä sen tarkemmin kertoa, ettei rakas tuleva aviomieheni saa siitä vihiä ;) Homma nimittäin jatkuu hääjuhlassa. Lopuksi vielä nautimme maukkaat jälkiruoat ja poistuimme paikalta. Polttarit olivat juuri sitä, mistä loppuvaiheilla raskaana oleva nainen voi uneksia. Rauhallinen hetki naisten parissa ilman kiirettä mihinkään. Kestokin oli juuri sopiva, koska kieltämättä tässä kohtaa raskautta väsähtää jo aika äkkiä. Kaiken kruunasi valtavan hyvä ruoka. Kiitos ravintola Andalucia!

Seuraavaksi suuntasimme takaisin autolle ja kohti vanhempieni kotia. Itsekseni ihmettelin matkalla miksi yhtä kaasoistani ei jätetty samalla matkalla kotiin, hänen kotinsa kun sijaitsi lähes matkan varrella. En kuitenkaan lähtenyt asiaa kyselemään, vaan tyydyin pohtimaan asiaa itsekseni. Vanhempieni luona yllätys oli suuri, kun hetken kuluttua keittiöön oli ilmestynyt aivan ihana viiri, vaippakakku ja muuta vauvateemaista. Herkkujakin oli tarjolla ja Ullan taikoma kakkukin oli valtavan ihana! Pian kaikille jo jaettiin (alkoholittomat) kuoharit ja kilisteltiin tulevan vauvan kunniaksi. Jo valmiiksi täydellisen päivän päätteeksi sain vielä elämäni ensimmäiset Babyshower-juhlat! En ollut osannut kuin haaveilla niistä ja joskus olenkin miehelleni harmitellut, miten olisin halunnut kokea sellaiset edes kerran. Ja tässä ne nyt olivat!
Polttareita olin osannut etukäteen epäillä, koska tietysti oletin niiden olevan ennen vauvan syntymää ja osasin olla tuntosarvet pystyssä, mutta nämä Babyshowerit tulivat täytenä yllätyksenä! Huh, olen todella otettu, ei minulle olla koskaan ennen järjestetty mitään tällaista, vau!

Kiitos <3

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että nautit päivästä! Oli kiva päästä myös toteuttamaan päivää ja ilahduttamaan ystävää <3 :*

  VastaaPoista
 2. Vau miten ihanat juhlat sulle on järjestetty!!

  VastaaPoista
 3. Vau miten ihanat juhlat sulle on järjestetty!!

  VastaaPoista
 4. Ihan parasta! Kuulosta ihanalta päivältä 😊

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...