keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Huippulöytöjä lastenkirppikseltä

Suosikkikirppikselläni Lasten Seesamissa Kaarinassa on tänään Seesampäivä, eli ekstrapitkä aukiolo ilta kahdeksaan saakka. Päätin siis suunnata kierrokselle mielessäni pienimmät koot tulevalle vauvelille. Onhan meillä noita isommilta pojilta jääneitäkin vaatteita, mutta kovin vähän. Joitain kokoja vain muutama hassu kappale... hups!

Lastenvaatemuoti on muuttunut paljon ja myönnän itsekin myyneeni suurimman osan takavuosien uusretroista värivillityksistä. Jo tovin lastenvaatteissa on menty selkeästi neutraalimpaan suuntaan ja itselleni ominaiseen tapaan tulen hieman perässä näissä jutuissa. Yleensä otan oman aikani sulatella uusia muotivillityksiä ja kieltämättä nyt mm. newbie on minun silmissäni aivan ihana, kun moni muu on iskenyt silmänsä niihin jo aikoja sitten. 

Teinkin ihania löytöjä ja sopivaan kirppishintaan! Moni on nykypäivänä moittinut kirppisten hintatasoa, mutta mielestäni tein kyllä hyvät löydöt! Ja myyjille vinkiksi, että niin ne parhaat tilit tehdäänkin, kun myy edulliseen hintaan hyväkuntoista. Oli ilo kiertää ja huomata, että ylihinnoiteltuja vaatteita tuli kovin vähän vastaan. Netin kautta kirppistely on itselläni vähentynyt huomattavasti ihan vain Postin hintojen takia, ei niin mitään järkeä ostaa 2e bodya ja maksaa sama mokoma postimaksuja päälle. Arvokkaammissa merkkituotteissa on sitten jo vähän eri asia, kun niitä ei livekirppiksiltä aina niin löydykään.

Lindexin pandasetti yhteensä 4,50e, housut kuin uudet

Name itin salamabody 2e, liivibody 3,50e

Newbien bodyt 2,50e + 3e
Mainion body 8,50e + Aarrekidin pöllöhousut 5,50e

Miten te kirppistelette? Netissä vai livenä? Mistä parhaat löydöt?

2 kommenttia:

  1. Netissä ja livenä. Netistä yleensä jos etsin jotain tiettyä, livenä on kiva ihan vaan katsella. Ja usein tarttuu jotain mukaankin 😅

    Ihania ostoksia. Toi Mainion Visio -body varsinkin 😍

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...