tiistai 21. helmikuuta 2017

Hiihtolomalla kirppistellään ja otetaan rennosti!

Täällä päin Suomea vietetään tällä viikolla hiihtolomaa. Varasinkin jo hyvissäajoin meille kirppispaikan jälleen tutusta ja turvallisesta Lasten Seesamista. Ennen vauvaa vielä saadaan hyvin vanhoja myytyä pois ja taloon hieman lisää tilaa. Ensimmäiset 2 päivää oli aivan huippumyynti, kolmas oli selkeästi hiljaisempi päivä, vaikka ihan ok myynti silti! Eiköhän jälleen tavoitteeseen päästä ja kotiin jää takaisin tuotavaa hyvin vähän, toivotaan ainakin. 

Duplot ovat kovassa käytössä tällä hetkellä, oppia otetaan isoveljen Minecraft-villityksestä ja 2v rakenteleekin sujuvasti milloin creepereitä ja milloin mitäkin otuksia....

Hiihtoloman ajaksi meillä ei oikeastaan ollut sen suurempia suunnitelmia etukäteen kirppismyynnin lisäksi, miehellä on työvuoroja kuitenkin, joten koko perhe ei päästä lomailemaan koko viikkoa yhdessä. Esikoinen lähtikin sunnuntaina Mummulaan ja palautuu sieltä huomenna. Kuopus olisi kovasti tahtonut mukaan, mutta on vielä hieman pieni usemman yön yökyläilyihin. Olemmekin ottaneet loman nyt levon kannalta. Jos nyt vaatehuoneen vaikka järjestelisi, niin ennen vauvaa oleva To do-listaa saisi vähän lyhemmäksi. Kaukalon ja telakan haimme extempore eilen, joten nyt on nekin valmiina! Oikeastaan ainoa, mikä vielä puuttuu on sisarusvaunuihin koppaa varten toinen istuin. Esittelen vaunutkin jossain postauksessa, kunhan tässä ehdin. 

Vihdoin saamme tällä viikolla pidettyä bestmanien kanssa palaverin, kaasojen kanssa hääasiat on käyty hyvin läpi kertaalleen, nyt ovat vuorossa bestmanit. Keväämmällä pidetään sitten lisää palavereja vielä, kun asiat etenevät, hyvällä mallilla kuitenkin ollaan ja olemmekin pyrkineet siihen, että ennen vauvaa asiat olisivat aika selvillä jo - vaikka tietysti häihin riittää tekemistä koko kesäksi!

Hyvää hiihtolomaa kaikille, ainakaan ilmat eivät voisi kauniimmat olla, täällä paistaa aurinko täydeltä taivaalta ja lumi on maassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...