perjantai 24. helmikuuta 2017

Häidemme juhlapaikka

Kuten viime hääpostauksessa lupasin, nyt on vuorossa häidemme juhlapaikan esittely! Kuvat ovat viimeistä pihakollaasia lukuunottamatta suoraan juhlapaikan kotisivuilta poimittuja. 


Valinta oli täysin selvä, kun netissä törmäsin tähän paikkaan. Mieheni kanssa tykästyimme paikkaan ja pienen googlailun jälkeen selvisi netin olevan pullollaan hyviä kokemuksia kyseisestä paikasta. Paikkahan on Kaarinan Piikkiön Hepojoella sijaitseva Wanha talli. Itseasiassa hääpäivämmekin määräytyi kyseisen paikan mukaan - on nimittäin todella suosittu! Varasimmekin paikan heti, kun heille tämän kesän varaus oli mahdollista, eli suunnilleen puolitoista vuotta ennen itse juhlapäivää. Ja hyvin pian olivatkin kaikki kesäviikonloput varattuina.Kaiken kruunasi se, kuinka helpoksi Wanhassa tallissa juhliminen on tehty. Emännän sanoen he hoitavat kaiken muun paitsi viinan, vieraat ja bändin. Kyseessähän on tosiaan vanha maalaismaisemassa sijaitseva tallin vintti. Pihapiiri on aivan ihana peltoineen, metsineen, vellikelloineen ja vanhoine työkoneineen! Hinta määräytyy henkilöiden mukaan ja hintaan sisältyy niin paikkavuokra, siivous, pitopalvelu, toiveiden mukainen fantasiakakku, laadukas ruoka + iltapala ja oikeastaan kaikki mitä keksii ajatella lukuunottamatta emännän kertomia viinaa, vieraita ja bändiä. Ei todellakaan tarvitse alkaa etsimään erikseen pitopalvelua, paikkaa ja murehtia vielä paikan siivoamistakain. Tietysti omat tavarat täytyy käydä hakemassa juhlapaikalta, mutta siinä se. Lisäksi vielä itselleni todella positiivisena yllätyksenä tuli se, että heille riittää vieraiden määrästä ilmoitus juhlaviikon alussa, jolloin tuskin kovin montaa paikalle pääsemätöntä vierasta joudumme maksamaan. 

Juhlapaikka itsessään on todella kaunis, joten koristelua ei juurikaan tarvita, eikä se itseasiassa sopisikaan paikan henkeen. Meille on tulossa pöytiin valkoiset pöytäliinat, juuttikankaiset kaitaliinat ja valkoiset pienet pitsiliinat (1/pöytä), joiden päälle tulee lasisiin purkkeihin todennäköisesti morsiusharsoa tai jotain muuta valkeaa hempeää kukkaa. Lisäksi juhlapaikalle tulee maitotonkkia, joihin keräämme valkoisia, sekä vaaleanpunaisia lupiineja. 
Kattauksemme tulee olemaan jotain tämänsuuntaista.

Taustalla näkyy juhlapaikan toisessa päässä sijaitseva tanssialue, sekä lava.

Ulkona on tilaa temmeltää, mikä on ehdoton plussa, kun häihimme on tulossa yli 20 lasta. Heille on tulossa kaikenlaista aktiviteettia tottakai, toivotaan kaunista ilmaa. 

Ulkona on tilaa järjestää erilaista puuhaa, pöytiä on useita, on vellikelloa ja sisävessojen lisäksi 8kpl ulkohuusseja.
En malta odottaa, että pääsemme ensi kuussa kakunmaistajaisiin paikanpäälle ja uudemman kerran ihastelemaan kaikkea ja suunnittelemaan. On se vain niin täydellinen <3

5 kommenttia:

 1. Oi onpa ihana paikka! Osaisin kuvitella meidän häihin samantapaisen tilan ja rustiikkisen koristelun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä paikka kyllä itse määrittää hyvin pitkälti häiden teeman :) En osaisi kuvitella tuonne mitään muuta koristusta.

   Poista
 2. Todella kivannäköinen hääpaikka! Tuo paikka on itsessään jo tosi nätti, ettei edes vaadi välttämättä kovasti ylimääräisiä koristeluita. :)

  VastaaPoista
 3. Me oltiin tuolla vieraina syyshäissä viime lokakuussa. Tosi tunnelmallinen paikka kyllä! Pienenä miinuksena sanoisin sen, että sisävessojahan tuolla on vain kaksi, ja noissa häissä toinen niistä oli vielä varattu morsiamelle, eli vieraille sitten käytössä 1 sisävessa + ulkohuussit kylmässä, pimeässä ja sateisessa syysillassa. Tätä ratkaisua en ihan hirveästi arvostanut...

  Näissä häissä vihkiminen oli Kuusiston kirkossa, se oli myös todella kaunis ja tunnelmallinen pieni kirkko suht lähellä vanhatallia!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...