tiistai 31. tammikuuta 2017

Lastenhuoneen puolapuut

No onhan ne kivat! Vaikka meidän lastenhuoneemme ei mikään jättikokoinen ole, niin hyvin sinne mahtuivat nämä testattavaksi saadut Suomen voimistelutuotteen puolapuut, sekä voimistelurenkaat ja miellyttävät äidin kriittistä silmääkin enenmmän kuin mainiosti!7-vuotias niissä enemmän touhuaa, 2-vuotias lähinnä katsoo vierestä ja avustettuna kapuaa ylös ja harjoittelee voimistelurenkaissa roikkumista. Yksin ei uskalla, mutta hän onkin kovin rauhallinen luonne. Muutenkin turvallisuuden vuoksi olisi hyvä pitää puolapuiden alla esimerkiksi patjaa tai muuta pehmustetta, joka ei kuitenkaan luista. Ja hei! Me aikuisetkin olemme vähän näitä kokeilleet aina välillä, kyllä siinä isäntä leukoja tekee tai äiti roikkuu muuten vain. Jumiutuneet hartiatkin saavat kyytiä, kun ottaa vinkkiä liikkeisiin esimerkiksi liikepankista. Uutta vauvaa ja imetyksen mukanaantuomia jumeja odotellessa siis!

Iltaisin aamua varten puolapuihin on vaikka helppo kerätä seuraavan päivän vaatteet odottamaan, pienemmän omat tietysti alemmas ja vanhemman ylemmäs. Varsinaista pyykkitelineen virkaa nämä eivät varmasti tule noudattamaan, sen verran reilusti kiipeilykäyttöä kuitenkin on ;)2 kommenttia:

  1. Nuo ois ihanat. Harmi kun meillä ei ole nyt tarpeeksi tilaa huoneissa että mahtuisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kyllä myös niin paljon! Ja mitä tässä olen näiden kuvia nähnyt muillakin, niin sopivat huoneeseen kuin huoneeseen oikein kivasti :) Eivät pomppaa silmille ollenkaan.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...