perjantai 13. tammikuuta 2017

KiddoW - lastenvaatteita orgaanisesta puuvillasta

KiddoW on lastenvaatemerkki, jonka vaatteet suunnitellaan Suomessa ja jonka ensisijaisena vaatimuksena ovat laadukkuus ja mukavuus. Heidän valikoimastaan löytyy sisustustuotteiden lisäksi niin bodyja, paitoja, mekkoja, housuja, jumppereita kuin erilaisia asusteitakin. Kuosit ja värisävyt ovat ajattomia ja tyylikkäitä, ennen kaikkea varmasti mukavia päällä. 

Saimme KiddoW:lta testiin N:lle sekä paidan, että housut. N käyttää pääasiassa 98/104 kokoisia vaatteita, testatut vaatteet ovat kooltaan 104/110. Sopivasti reiluja, mutta eivät liian! Kuvissa paidanhihat ovat hieman käännetyt, muuten koko oli oikein sopiva. Pienet yksityiskohdat, kuten kuviollinen naru housuissa tai nepparit paidankauluksessa tekevät vaatteista persoonallisia ja omanlaisiaan. Materiaali tuntuu oikein pehmoiselta ja on kestänyt käyttöä ja pesuja haalistumatta nyt useamman viikon ajan. 

Coco-raglanpuserossa nepparilista tuo kivan lisän, Baggy-collegehousuissa on hauska raidallinen naru, sekä lahkeissa pienet kätevät taskut.


Olemme olleet tuotteisiin oikein tyytyväisiä ja voin omasta puolestani suositella näitä muillekin! Verkkokaupassa on muuten parhaillaan menossa alemyynnit, joten kannattaa vähintäänkin kurkata.


Kiddow’n valikoimiin kuuluvat orgaanisesta puuvillasta valmistetut vaatteet, jotka omaavat Öko-Tex 100-standardin, sekä GOTS -sertifikaatin (GOTS on laaja ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti, joka kattaa koko tuotantoketjun prosessin luonnonmukaisesti lopulliseen tuotteeseen saakka, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin huomioiden. Standardi takaa, että kankaat on valmistettu vähintään 95 % ekologisesta materiaalista ja että tuotanto on toteutettu ympäristöä säästäen sekä sosiaalista vastuuta kantaen.).

Jokainen vaate suunnitellaan ja hiotaan viimeiseen muotoonsa yhteistyössä ammattitaitoisen mallimestarin kanssa.


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...