maanantai 5. joulukuuta 2016

5. luukku - Lahjavinkki! Suomen voimistelutuote!

Tämän päivän luukusta paljastuu huippuhauska ja hyödyllinen lahjavinkki! Leluja ja vaatteita lapset saavat aina, mutta kukapa olisi saanut joulupukilta esimerkiksi puolapuut tai voimistelurenkaat? Suomen voimistelutuote, kuten jo nimestäkin voi päätellä, valmistaa kotimaisia voimisteluvälineitä. Ja hei, nämä ovat niin kauniita, että sopivat sisustukseen kuin sisustukseenkin! Valikoimasta löytyvät jo edellämainittujen lisäksi myös mm. puinen leuanvetotanko, sekä slackline ja trapetsi. 

Puolapuut ja voimistelurenkaat ovat olleet meillä nyt muutaman viikon ja pakkohan se on sanoa, että ensimmäisestä päivästä asti aktiivisessa käytössä. Ekaluokkalaisemme halusi heti tietää jumppaliikkeitä ja niitä päivittäin tekeekin leikin ohella. Lisäksi koska hän nukkuu kerrossängyssä pikkuveljensä kanssa, asennettiin puolapuut niin, että tikapuiden sijaan puolapuitakin pitkin pääsee halutessaan kipuamaan sänkyyn. 2-vuotias pikkuvelikin on saanut avustettuna harjoitella kiipeilyä ja on ollut siitä innoissaan. Ihan mahtava juttu esimerkiksi sadepäivien varalle! Ja kehittää tietysti lihaskunnon lisäksi mm. tasapainoa ja koordinaatiokykyä. Puolapuiden 120kg painorajan ansiosta näillä treenaavat niin aikuiset kuin lapsetkin!
Voimistelurenkaat asensimme puolapuiden lähelle, jotta niitä voidaan halutessa käyttää yhdessäkin erilaisissa liikkeissä. Tarvittaessa voimistelurenkaat saa pikalukon kanssa säädettyä nopeasti eri korkeuteen ja katonrajaan pois tieltä. Näissä on kiva kiikkua ja roikkua, molemmilla lapsilla (ja aikuisilla) oma tyylinsä, mutta hauskaa riittää!
Asentaminen kävi nopeasti ja toimitus kotiin lähes yhtä nopeasti. Vaikka netissä toimitusajaksi mainitaan 5-10 vuorokautta, ei tilaamisesta mennyt vuorokauttakaan, kun lähetti saapui oven taakse suuri paketti mukanaan. Kaikenkaikkiaan tuotteet vaikuttavat hyvin laadukkailta ja siisteiltä, sopivat sisustukseen kuin sisustukseenkin hyppäämättä silmille, voin kaikin puolin suositella!Puolapuita on saatavana valkoisena, mustana, sekä puunvärisenä. Painoraja on 120kg.
Korkeutta puolapuilla on 227cm ja leveys valittavissa 60/70/80cm, syvyys 11cm ja vapaavalintaisen leuanvetoulokkeen kanssa 25,5cm. Puolapuilla on kahden vuoden takuu. Hinnat alkaen 249,90e.
Parhaillaan on menossa tarjous, jossa puolapuiden tilaaja saa lisäksi valita kaupan päälle voimistelurenkaat tai trapetsin hihnoineen, tai ovenkarmien väliin asennettavan puisen leuanvetotangon. Kannattaa hyödyntää! 
Valtavasti erilaisia tehtäviä liikkeitä löydät Suomen voimistelutuotteen liikepankista.

Voimistelurenkaita on saatavana puunvärisenä, sekä aikuisten- että lasten kokoa. Öko-tex standard 100 -sertifioidut hihnat voi valita joko valkoisena tai mustana. Hihnoilla on 300kg painoraja. Kuten puolapuillakin on näilläkin kahden vuoden takuu. Hinnat alkaen 59,90e/pari

Toteutettu yhteistyössä Suomen voimistelutuotteen kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...