keskiviikko 21. joulukuuta 2016

21. luukku - Joulupuu on rakennettu

3 yötä jouluun on, iik! Lähestyy lähestyy! Parin vuoden ajan haimme kuusen Bauhausista, mutta kaksi vuotta sitten Bauhauksen kuusesta varisivat kaikki neulaset tapaninpäivänä ja kuusi raahattiin ulos kyynelten saattelemana. Silloin oli tasan viimeinen kerta, kun sieltä haimme - aiemmasta vuodestakaan ei ollut mitään kovin iloisia kokemuksia, mutta tämä oli piste iin päälle. Viime vuonna haimmekin läheiseltä myyjältä, jonka kuuset olivat kauniita ja tietysti plussaa suomalaisuudesta. Tuolta kerralta jäi niin hyvät kokemukset, että haimme jälleen häneltä. Tässä kuusi nyt on ja on se mieleinen. Haaveeni on koristaa kuusi suurilla valkeilla ruseteilla, mutta ehkä ensi vuonna..

Meille on kuusi tullut aina joitakin päiviä ennen joulua, itseasiassa minulle tuntuisi vieraalta hakea laittaa kuusi vasta aattona.
Milloin teille tulee kuusi? Aito vai muovinen, vai kenties se Jotexin ihana verhokuusi? 

Ps. Vielä huomisiltaan asti on sekä blogini Facebookissa KiddoW-arvonta, että Instassa Oot niin ihana-arvonta! Käy osallistumassa! Voittaja selviää aatonaattona.

2 kommenttia:

  1. Ihanan muhkea kuusi! Aito kuusi sen olla pitää ja mäkin juuri esittelin meidän pienen kuusen. Lapsena me koristeltiin muistaakseni aatonaattona, mutta musta on kivempi ostaa kuusi jo aiemmin ihasteltavaksi ja joulufiiliksen luomiseksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä muutamana vuotena oli valkoinen muovikuusi, mutta kyllä tämä aito on enemmän meidän juttu kuitenkin <3 Onni, ettei kukaan meistä ole allerginen!

      Poista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...