maanantai 17. lokakuuta 2016

Elämän suuruinen salaisuus

Ette usko, kuinka olen odottanut tätä päivää, että saan kertoa täällä blogissani ihanan uutisen! Mikäli kaikki jatkuu kuten tähänkin asti, on meillä ensi vuonna muutakin odotettavaa kuin kesällä olevat häät. Nimittäin haaveemme olisi tarkoitus toteutua keväällä, jolloin perheemme kasvaa yhdellä pienokaisella! Kovasti toivoimme, että perheemme lisääntyisi vielä ennen häitä ja nyt tämä näyttää tapahtuvan. 
Neljättätoista viikkoa mennään, nt-ultra on takanapäin ja kaikki näytti sielläkin olevan oikein mainiosti. Koska takana on yksi poikkeava raskaus olemme tarkemmassa seurannassa ja ultratkin suorittaa kätilön sijaan lääkäri. Vielä on vähän avoinna pääsemmekö tällä kerralla (käytännössä katsoen oman mielenrauhamme takia) hyksiin sydänspesialistille ultraan vai uskallammeko luottaa rakenneultran yhteydessä tehtävään tutkimukseen.

Lapsille kerroimme uutisen heti nt-ultran jälkeen. Esikoinen kertoi innolla odottavansa pikkuveljeä, "koska sitten meillä olisi hyvä jengi ja voitaisiin leikkiä hippaa ja piiloa, tytöt ei leiki niitä niin paljon" ja kuopus kaivoi paitaani ja etsi sieltä vauvanukkeaan. Lopulta kun nukke löytyi sängystä alkoi hän kaivamaan paitani alta toista vauvaa ja vähän hermostuikin, kun vauvaa ei niin vain saanutkaan masusta pois. Katsoimme parhaaksi kertoa lapsille heti tässä vaiheessa, koska raskaus on selvästi tullut näkyviin, emmekä halunneet kohdata epämukavia tilanteita, jos joku kyselisi jotain ja lapset siinä kohtaa tajuaisivat homman. Näin on hyvä. Voi rakkaat <3 

7 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...