tiistai 2. elokuuta 2016

Vanhat vaatteet kiertoon!

Törmäsin Facebookissa Lastenkirppis Seesamin ilmoitukseen, että heinäkuussa aloittavat myyjät saavat paikkansa tarjoushintaan, joten laitoin heti varauksen alkamaan ihan loppukuusta, sillä meillä olisi myytäväksi myös toppavaatteita ja ehkä elokuun alussa joku niitä jo voisi ostaakin. 
Viime perjantaina vein vaatteet paikanpäälle, paikkani oli ns. seinäpaikka, jota saa hyvin muunneltua mielensä mukaan. Sain hyvin eroteltua eri kokoiset vaatteet omille tangoilleen ja muille tavaroille otin hyllyjä. 

Kuvanoton jälkeen olen ehtinyt kiikuttaa paikalle jo paljon lisää tavaraa, vaihtuvuus on suurta!

Myynti on ollut ihan ennätysmäistä, joskaan talvivarusteet eivät ole tehneet (vielä) kauppaansa. Uskon, että näin poikkeuksellisen hyvän myynnin edellytyksenä on siististi järjesteltu paikka, hyväkuntoiset ja siistit vaatteet ja tietysti järkevät hinnat. Myyntiä ja paikan siistinä pysymistä edesauttavat laput, joista käy ilmi vaatteiden koko ja muuta oleellista. Nyt hinnoittelin myytävät alhaisesti, koska haluan vaatteista eroon, ne vievät liikaa tilaa jo muutenkin vähäisestä kaappitilasta kodissamme. 

Tällä viikolla Seesamissa on meneillään vaunuviikko, joten kiikutin myyntiin vanhat yhdistelmävaunumme, jotka myöskin toivottavasti lyötävät uuden kodin mitä pikimmiten.


Seesam muutti uusiin tiloihin kesän alussa, tilat ovat valoisat ja käytännölliset, joskin itseäni harmitti se, ettei lattiapaikkoja isommille tavaroille (juuri esim. vaunuille) ole enää ollenkaan, jonka takia näitä erityisviikkoja sitten järjestellään. Tilat ovat mielestäni myös entisestä pienemmät, mutta muutoin oikein hyvät, kivan näköiseksi laitetut ja käytävät ovat sopivan leveät.

Erityisesti Seesamissa pidän siitä, kuinka henkilökunta panostaa kaikkeen toden teolla. Ensi viikolla on tulossa merkkivaatepäivät ja onhan tässä ehtinyt koko Seesamin olemassaolon aikana olemaan jos jonkinlaista teemapäivää laidasta laitaan. He myös päivittävät Facebookia aktiivisesti ja sieltä olen joskus itsekin bongannut hyvän löydön, painellut heti paikanpäälle ja saanut sen ostettua. Olen huomannut, että säännöllisen epäsäännöllisesti pari kertaa vuodessa otan myyntipaikan Seesamista, aina kun pieniä ei-säästettäviä vaatteita on kertynyt tarpeeksi. Asiakkaita on aina useampia, kun olen paikanpäällä käynyt, monesti joutuu kassalla hieman jonottamaankin, eli ei ihme, että kauppa käy! Suosittu paikka kyseessä!

Uusissa tiloissa henkilökunta on edelleen yhtä ihanaa ja huomaavaista, Seesamissa on kyllä ilo vierailla niin asiakkaana kuin myyjänäkin, koskaan en ole saanut huonoa asiakaspalvelua.

Miten teillä hoidetaan vanhojen vaatteiden myynti?
Kirppispöytä, nettimyynti vai seisotko itse myyntipöydän takana myymässä?

Kierrätys kunniaan!

3 kommenttia:

  1. Itse tykkään eniten kirppispöydistä. Tälläkin hetkellä varastossa lojuu monta Ikean kassia, täynnä tytön vaatteita. Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja varata kirppispöytä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirppis on kyllä helppo. Sen kun hinnoittelee ja kiikuttaa paikanpäälle :)
      Netin kautta on omat vaivansa kuvata ja kuvailla tuotteet, sen jälkeen tuote ehkä menee kaupaksi, mikäli joku on valmis nykypäivän suurilla postimaksuilla sen ostamaan.
      Meillä tuossa kuvassa on reilun ikeakassillisen verran myytävää esillä, sen jälkeen olen tarkkaillut netin kautta Kirpparikalle-nettisivulta myytyjä tuotteita ja vienyt lisää aina, kun tilaa on tullut.

      Poista
  2. Tuttua puuhaa! Tosin viime paikan jälkeen olen lahjoittanut FB:n kautta tai myynyt pienellä hinnalla kavereille.. Ehkä nyt syksyn koittaessa voisi ottaa kirppispöydänkin pitkästä aikaa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...