perjantai 1. heinäkuuta 2016

Laveralta luonnonkosmetiikkaa lapsille

Olen huomannut itsessäni jonkinlaista hurahtamista, nimittäin luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti. Samoin hortoilu ja luonnonmukaisuus muutenkin, josta kerronkin myöhemmin lisää. 

Lapsiini haluan panostaa, en tahdo, että he saavat pienestä pitäen suurta kemikaalikuormitusta ja sen myötä mahdollisesti haitallisia terveysvaikutuksia, tämä on varmasti yksi syy "hurahtamiseeni", enkä pidä sitä ollenkaan huonona juttuna.Lavera on yksi suurimmista luonnonkosmetiikan tuottajista ja alansa pioneeri, jonka tuotteita myydään yli 40 maassa ja ensimmäisetkin tuotteet tulivat markkinoille yli 25-vuotta sitten.
Itsellänikin on varhainen muisto Laverasta lähes 20-vuoden takaa, nimittäin olin silloin itse vielä ala-asteella. Olimme perheeni kanssa Tallinnassa lomamatkalla, sieltä apteekista ostin Laveran huulirasvan. Edelleen muistan sen tuoksun, maun ja koostumuksen, enkä muuten ole toiseen niin hyvään huulirasvaan koskaan törmännyt, logo jäi hyvin mieleeni.

Kaikki Laveran tuotteet ovat NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja suurin osa myös täysin vegaaneja. Tiesitkö, että Laveran tuotteissa käytetään vain luonnon omia raaka-aineita? Ne eivät sisällä synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita tai väriaineita. Tuotteissa käytetyistä 300 raaka-aineesta yli 200 kasvatetaan Laveran omilla viljemillä. Tuotekehitys ja tuotanto ovat olleet alusta lähtien Hannoverin alueella Saksassa. Laveran tuotteita maahantuo Suomeen Nordic Health Systems Oy.

Saimme kotiin kokeiltavaksemme Laveralta tuotteita pääasiassa lapsille, mutta pari muutakin sekä lapsille, että aikuisille sopivaa oli joukossa.


Hellävarainen pesuneste iholle ja hiuksille. Luomu Aloe Veraa ja -helokkiöljyä sisältävä pesuneste kosteuttaa ja viilentää ihoa ja hiuspohjaa. Pesuneste on suunniteltu vauvojen ja lasten päivittäiseen ihon ja hiusten hoitoon. Sopii erityisesti vauvojen kylvettämiseen. Ei kirvele silmiä. Vegaani.

Mielipide:
Iho jäi ihanan pehmeäksi käytön jälkeen, ei ollenkaan kuivaksi, joten rasvausta välittömästi suihkun jälkeen ei tarvinnut. Laadukkaan oloinen tuote, eikä tosiaan kirvellyt silmiä, kuten tuoteselosteessakin luvatiin. Hyvä tuote!

Lasten Hammastahna / Basis sensitiv kid's tooth gel
Hinta n. 5e 75ml
Säännöllisesti käytettynä suojaa maitohampaita ja poistaa bakteerien aiheuttamaa plakkia, joka saa aikaan hampaiden reikiintymistä. Ei sisällä tensidejä (vaahtoavia aineita), eikä fluoria, koska pienet lapset voivat helposti niellä hammastahnaa hampaita harjatessaan.

Mielipide:
"Tää maistuu ihan karkilta!" - T 6v.
"Minä itte! Uus hammastahna! Nam!" - N 1v.
Hammastahna ei tosiaan vaahdonnut, joten peseminen oli mukavaa ja lapset näkivät paremmin hampaansa peilistä, kun vaahto ei peittänyt näkymää.
Maku (mansikka-vadelma) oli hyvä ja raikas, väri ihana läpikuultavan punainen!
Suuri plussa fluorittomuudesta!


Hoitovoide kasvoille ja vartalolle. Luomu sheavoita, -helokkiöljyä ja -auringonkukkaöljyä sisältävä voide hoitaa herkkää ihoa tehokkaasti ja suojaa ihoa kuivumiselta. Kosteuttava koostumus ravitsee ihoa. Kehitetty erityisesti vauvojen ja lasten herkälle iholle. Vegaani.

Mielipide:
Meidän lapsemme rakastavat rasvaamista, pidämmekin usein saunan jälkeen rasvaus- ja hierontatuokion, erityisesti talvella. Äidin mieltä lämmitti ajatus turvallisesta ja luonnonmukaisesta tuotteesta, joka ei jää tahmaiseksi kerrokseksi ihon päälle. Voide imeytyi nopeasti jättäen ihon ihanan pehmoiseksi. Nuorimmallamme on melko kuiva iho, joten erityisesti hänen kohdallaan saimme tästä huomattavan helpotuksen jo muutaman päivän säännöllisen käytön jälkeen.


Yleisvoide / Basis sensitiv all-round cream
Hinta n. 10e 150ml
Täyteläisen voiteen luomusheavoita ja -manteliöljyä sisältämä koostumus kosteuttaa ja suojaa kuivaa ihoa tehokkaasti tehden siitä pehmeän ja kimmoisan. Sopii myös erityisen kuivalle iholle.
Vegaani.

Mielipide:
Sain kehuja tästä erityisesti atooppisen ihon hoitoon ja lasten hoitovoiteen lisäksi otimme tämän kuopuksemme kuiviin reisiin tehokäyttöön ja kuten luvattua, tuote oli erittäin tehokas!
Ihon kuivuus väheni ja voide imeytyi tehokkaasti jättäen ihon entistä pehmeämmäksi.
Tätä pitää ehdottomasti ostaa lisää!


Laveralla on lukuisia jälleenmyyjiä niin Suomessa kuin maailmallakin. Kattavan listan suomalaisista jälleenmyyjistä löydät täältä.


Ps. Kaksplus ja me bloggarit haluamme saada lisätietoa lukijoidemme kiinnostuksen kohteista, jotta osaamme kohdentaa teille osuvampaa mainontaa ja tehdä yhä kiinnostavampaa sisältöä. Olisimme kovin iloisia, jos voisit käydä täyttämässä tämän kyselyn. Vastaaminen vie vain hetken :)

6 kommenttia:

 1. Itse oon kans viimeaikoina suosinut tytön ihonhoidossa ja peseytymisessä luonnonkosmetiikkaa. Lavera on shampoomerkki, jonka tyttö itse valitsee. Itse käytän vaihdellen vähän mitä sattuu, mutta luonnollisempaan ollaan menossa kaikin puolin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa mekin, ei mitään "heitän kaikki vanhat roskiin ja ostan vain luonnonkosmetiikkaa tilalle"-hairahdusta sentään :)

   Poista
 2. Mun mielestä tuo hammastahna jättää harjat ikävän punaisiksi aika nopeaan vaikka muuten olisikin lasten mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, meillä ei onneksi ole harjat muuttuneet miksikään nyt useamman viikon käytön jälkeen :)

   Poista
 3. Mulla on tässä kans menossa luonnonkosmetiikkaprojekti ja pitääkin tutustua myös noihin lasten tuotteisiin! Meidän vauva on vielä niin pieni, ettei se kauheesti mitään kosmetiikkaa oo vielä käyttänyt, mutta olis kyllä kiva senkin tuotteissa panostaa luonnollisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laveralla on myös muita lasten tuotteita, kannattaa tutustua. Siellä on ihan pienellekin sopivia tuotteita :) ja mun mielestä on ehdottoman plussaa, että näitä löytyy myös lähimarketeista sopivaan hintaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...