sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Heinäkuu on hommaa täynnä

Huh hellettä!
Viime postauksesta onkin vierähtänyt tovi, mutta elossa ollaan!
T oli kuopuksen synttäreiden jälkeen muutaman yön vanhempieni luona Porissa, jonne suuntasimme itsekin perästä ja nappasimme pojan mukaan palatessamme kotiin. 
Sittemmin olemme käyneet päiväreissuilla Zoolandiassa ja Jukuparkissa, iltaisin olemmekin olleet jo melko puhki koko perhe, joten en vain ole jaksanut istahtaa koneelle.
Instagramia seuraavat ovatkin varmasti huomanneet, että mustikassa, sekä kanttarellimetsässä on myös tullut käytyä. Yhtään täysin toimetonta päivää tässä kuussa ei vielä ole ollut, eikä ole tulossakaan.

Zoolandiassa on ehditty tälle kesälle käymään jo kolme kertaa ja aina vain se on yhtä mieluinen!

Lisäksi tässä välissä olemme ehtineet käymään katsastamassa häidemme juhlapaikan, sekä varaamaan kirkon. Täällä Turun seudulla kirkon saa varattua päivälleen vuotta ennen hääpäivää.
Aamulla 8:00 aloitin soittamisen ja 8:20 pääsin vihdoin läpi, jolloin saimme hieman ajateltua myöhemmän vihkiajan, mutta puoli tuntia sinne tai tänne. Kirkko on kuitenkin se, jonka halusimmekin ja mukavan lähellä juhlapaikkaa. 
Huomenna tuleekin 11 vuotta yhdessäoloa täyteen, aika hassua miten äkkiä tämä kaikki on mennyt.
Häihin liittyviä postauksia teen myöhemmin, olen nimittäin tilannut Wishiltä kaikenlaista oheissälää ja niitä odotellaan postiin saapuvaksi lähiviikkoina. 

Heinäkuu ei ole meidän perheessämme oikein ollut rentouttavaa lomaa, koska tässä nyt on kaikenlaista touhua riittänyt suuntaan ja toiseen, hauskaa on joka tapauksessa ollut! Huomenna kuitenkin suunnittelin pyhittäväni kuopuksen päiväuniajan auringonpalvonnalle, tyhjyyttä ammottavat aurinkotuolit nimittäin jo kipeästi huutavat nimeäni.

Esikoinen on koko kesän odottanut pääsyä Jukuparkiin ja viimein hänen toiveensa toteutui, kenties vielä toistamiseen pitää käydä tälle kesälle. 

Loppukuu kuitenkin jatkuu samaan malliin vauhdikkaasti, perjantaina kipaisen viemään kasan lastenvaatteita uuteen osoitteeseen muuttaneeseen Lasten Seesamiin. Suosittelen poikkemaan, mikäli et vielä ole käynyt! Todella laadukas lastentavaratori, joka loistaa erinomaisella paikallaan!

Näyttää siltä, että meno rauhoittuu elokuun alusta alkaen, jolloin onneksi ehdimme nauttimaan rauhallisista päivistä ennen esikoisen koulun alkua. Hui, sekin on jo ihan muutaman viikon kuluttua!

Turun keskiaikaisilla markkinoillakin olemme käyneet, tuleva koululainen valitsi poskeensa kirveen kuvan. 

2 kommenttia:

  1. no huh on teilläkin ollut vaikka ja mitä tekemistä! :) hääpostauksia odotellessa! :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin odottelen hääpostauksia! Toi kirkkovaraussysteemi kuulostaa ihan sika kuumottavalle 😅 Meillä se tapahtuu niin, että kirkon varaus alkaa viikolla x ja on auki viikon. Sinne esitetään viisi toivetta, ja sitten viikon jälkeen vuorot jaetaan. Ja jos ei silloin ehdi vihkiaikaa hakea, niin vapaita aikoja voi soitella. Aika tuurikauppaa, mutta me ollaan päätetty menevämme sitten juhlapaikalla naimisiin, jos ei kirkkohommat natsaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...