sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Hamahelmiä hoitajille

Kesäloma on jo aivan nurkan takana!
Esikoisella on kaksi esikoulupäivää jäljellä, viimeisenä päivänä annamme hoitajille hänen tekemänsä hamahelmi-avaimenperät, sekä jokaiselle erilaisen taimen kasvatettavakseen. Hoitajat saavat sitten kesän mittaan tomaatteja ja paprikoita syödessään muistella yhteisiä hetkiä poikamme kanssa.

Pöllön ohje löytyi googlesta, tarkkaa hommaa. Taustalla iki-ihana Jollyroomin Mini Speeder-auto

Pikkuveljen piti tietysti olla jutussa mukana, jostain syystä hänen hamahelmensä olivat suurimmaksi osaksi pitkin lattiaa..

Kouluun siunaaminen oli jo toukokuun puolivälin paikkeilla ja kuten arvata saattaa, kyllähän siellä äidin silmät kostuivat. Niin kauniisti aikuiset puhuivat ja lapset lauloivat. 
Toivon todellakin, että kuopuksen mennessä päivähoitoon olisi vastassa samat hoitajat, joita olemme tässä vuosien mittaan tavanneet. Aivan ihanaa väkeä, toivottavasti he itsekin sen tietävät miten paljon ovat meille merkinneet. 

"On aika hiljaa kiittää ja kättä puristaa
nyt meidät yhteen liittää vain muistojemme maa
jäi jälki sydämiimme, jälki unelmiin
teille laulamme nyt näkemiin.

Turvallista matkaa me toivotamme näin
On aika purjeet nostaa ylöspäin
Turvallista matkaa aalloilla elämän,
kanssa hyvän ystävän."

Kesäksi olemme suunnitelleet kaikenlaista ihanaa yhdessäoloa,
kipaistaan polkupyörillä uimarannalle, kiivetään kalliolle katsomaan lampea, pompitaan trampoliinissa iltamyöhäälle ja niin pois päin. 
Kuitenkin olen pienestä pitäen perheeni kanssa tehnyt kesälomareissuja ympäri Suomen ja nyt onkin kovasti pohdinnassa mihin suuntaan tänä kesänä suuntaisimme. 
T on kovasti pyytänyt laivalle, oikeastaan jo pidemmän aikaa. Mutta Viking vai Silja?
Toisaalta olemme jo pidemmän aikaa puhuneet Tukholmaan menemisestä, siellä yö tai pari, Gröna lund ja Kolmården, olisi varmasti hauskaa!
Mitään ei olla lyöty lukkoon, mutta katsotaan... 

2 kommenttia:

  1. Jos laivalle menette niin Siljan Baltic Prinsesillä on aika olematon se lasten leikkipaikka sekä ohjelma! Jotain teemapäiviä voi olla kuitenkin. Vikingistä ei kokemusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta! Viking gracella on ainakin panostettu lapsien viihtyvyyteen, jos jonkinlaista ohjelmaa ja leikkihuoneitakin monessa kerroksessa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...