keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Löytöjä MLL:n kirppikseltä

Viime sunnuntaina lähdin anopin kanssa kiertämään Liedon MLL:n järjestämää lastentavarakirppistä.
Toiveena oli löytää kummallekin pojalle kapeahkoja, siistejä farkkuja, mutta mitään varsinaista pakkoa ei ollut. Mentiin lähinnä katselemaan, jos jotain mukavaa tulisi vastaan mukavalla hinnalla.

T:lle löytyi muutamat housut ja muutama paita, vaikka hän alkaa olemaan niin iso, ettei yleensä enää hänen kokoisilleen löydy siistejä käytettyjä.

128cm t-paidat, 2e/kpl

H&M 128cm 2e

128cm, 134cm ja 122cm housut 2e/kpl


N:n kokoisille oli tarjolla paljon vaatteita ja mukaan tarttuikin jokunen.
Kuitenkin ne kapeahkot farkut jäivät vielä uupumaan.

Kauluspaita 98cm 3e, Planes 92/98cm t-paita 1e, Me&I possupaita 98/104 4e

Muumi-collegehousut 98cm 1e, H&M 98cm farkkushortsit 3e

Lisäksi löysimme vinon pinon poikien serkkutytölle ihania vaatteita, mukavaa vaihtelua katsella mekkoja ja hameita. Ja onhan tyttöjen vaatteissa paljon enemmän valikoimaa kuin poikien vaatteissa.

Kerran aiemmin olen samaisen MLL:n järjestämällä kirppiksellä käynyt ja silloinkin oli tarjolla siistejä vaatteita edulliseen hintaan.
Kirpputori oli 11-13 välisenä aikana ja suosittelen kyllä menemään sinne mahdollisimman aikaisin, sillä tuotteet hupenevat pöydistä hyvää vauhtia. Toki ihmismäärä on suurin juuri tuolloin heti auettua, mutta silloin tekee myös ne parhaat löydöt.
Vaunujen kanssa saliin ei päässyt ollenkaan ja se olikin järkevästi tehty, sillä muuten olisi käynyt aivan liian ahtaaksi. Mekin olimme ilman lapsia liikenteessä, jokunen pieni lapsi näkyi kantorepussa mukana, mutta pääasiassa oli vain aikuisia.
Pidän myös siitä, että paikanpäällä ovat myyjät tuotteineen, jolloin on mahdollisuus neuvotella hinnasta, mikäli joku tuntuu liian kalliilta. Monesti myyjät suostuvat katsomaan hintaa uudemman kerran, jotta ei jää niin paljoa kannettavaa takaisin kotiin. 

Paikallisia MLL:n kirpputoreja lähiaikoina on vielä tulossa:
16.4. Littoinen (Littoisten monitoimitalo) klo 11-13
23.4. Loimaa (Loimaan työväentalo) klo 10-12
23.4. Paimio (Jokelan koulu) klo 12-15
24.4. Turku (Ilpoisten koulu) klo 16:30-18:30
5.5. Pertteli (Kirppisralli) klo 10-14
14.5. Tarvasjoki (Tarvasjoen koulu) 12-16

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...