perjantai 11. maaliskuuta 2016

Kevään tuntua ja vähän Pääsiäistäkin

Ja niin saapuivat pajun- sekä koivunoksat sisälle maljakkoon. Niiden aukeamista odotellaan innolla, pientä kevään tuntua ilmassa selvästi!
Olohuoneemme ikkunasta ulkona näkyy pihamme puussa linnunpönttö, sielläkin vähän väliä käy tali- tai sinitiainen kurkkimassa, jää nähtäväksi kuka sinne lopulta muuttaa.  Kevättä rinnassa yhdellä jos toisella näköjään, ihanaa!

Mieleni tekisi joka kauppareissulla napata ihana tulppaanikimppu mukaan, mutta meillä tosiaan asustaa kaksi kissaa, jotka hekin rakastavat tulppaaneja, sekä helposti kaadettavia maljakoita..
Valkoisessa aaltovaasissa onkin jo enemmän haastetta, mutta kun ne tulppaanit ovat siinäkin niin kovin houkuttelevia. Itseasiassa toinen kissoistamme syö muovikasvejakin, saa nähdä kauanko pihalta tuodut oksat saavat olla rauhassa..

Tämä muovinen muratti on toisen kissamme suurta herkkua...
Kevättä järjestetään kotiin siis muilla keinoin. Hiljalleen olen kaivellut varastosta pääsiäiskoristeita esiin. T on selvästi myös huomannut lähestyvän kevään ja tässä yksi ilta soittelimmekin hänen hyvän ystävänsä äidin kanssa ja sovimme poikien yhteisistä virpomissuunnitelmista lähinaapurustossa.
Joko tuo meidän esikoisemmekin on jo niin iso, että alkaa kaverin kanssa virpomaan? Huh. Toki me aikuiset menemme henkiseksi tueksi mukaan, jos nyt emme ihan pihoihin asti niin ainakin portinpieleen. Viikon kuluttua lauantaina pidetäänkin virpomisoksien koristelutreffit meillä, niin sunnuntaina on hyvä lähteä kiertämään.


Kattokruunukun sai koristeekseen Pentikin lasisia munia
Hyllyyn oksalle pääsi munien sekaan roikkumaan ihana Mailegin pikkuinen lintu.
Tänä keväänä ensimmäistä kertaa harkitsen vaaleanpunaisen liittämistä sisustukseemme.
Kaupoissa on jo valtavia määriä erilaisia suklaamunia myynnissä ja rairuohot, sekä ohrat ilmestyneet hyllyille. Olenkin jo kaivanyt Pinterestin taas esiin ja löytänyt sieltä mitä hauskempia tapoja kylvää rairuohoa. Pitäisi vain osata päättää, paljon on vaihtoehtoja.
Ja tosiaan ne kaikensyövät kissat, huoh :)
Facebookissa törmäsin jossakin keskustelussa siihen, kuinka joku olikin kasvattanut maissinjyvistä "rairuohon" ja kesällä siirtänyt sen ulos. Pienet tähkätkin oli saanut kasvatettua.
Kuulostaa niin hauskalta, että tämä taidetaan laittaa kokeiluun, ihan huippu idea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...