tiistai 8. maaliskuuta 2016

Eroon yösyötöistä - kolme yötä takana

Kuten aiemmin kerroin, aloitimme operaation "Eroon yösyötöistä". Nyt on kulunut kolme yötä aloituksesta ja on aika käydä tilannetta läpi.

Ensimmäinen yö meni todella hyvin. 
Uskon, että illalla N:n kanssa yhdessä asian läpikäyminen helpotti kovasti. N nimittäin yöllä heräsi kyllä muutamaan kertaan ja otinkin hänet tuttuun tapaan meidän väliimme. Jokaisella kerralla N kurkisti paitani alle ja totesi "Tissi nukkuu" ja laittoi oman päänsä takaisin tyynyyn. Aamulla noustiin vähän tavanomaista aiemmin, mutta jos se on tämän hinta niin ei tosiaan haittaa.

Yö numero 2 meni hieman levottomammin.
Olimme illalla jälleen toivottaneet rinnoille hyvää yötä ja laittaneet laastarit paikoilleen.
N jälleen tuli meidän väliimme, mutta tällä kertaa hieman itkeskeli huomattuaan tissien taas nukkuvan. Itkeskelyä ei kuitenkaan kestänyt kuin pari minuuttia ja taas oltiin unessa.
Muutaman kerran hän jälleen heräsi kurkistamaan paidan alle ja piti pientä kitinää.
Aika helpolla päästiin kuitenkin. Aamulla noustiin jälleen vähän tavanomaista aikaisemmin.

Kolmas yö oli nyt viime yö.
En muista N:n heränneen kertaakaan kurkistamaan paitani sisään. Jossain välissä jälleen olin hänet noukkinut meidän väliimme, mutta tosiaan en muista heränneeni kertaakaan hänen heräämiseensä.
Aamulla taas hän oli seitsemän aikaan hereillä sen normaalin kahdeksan-puoli yhdeksän sijaan, mutta nukahtaapa helpommin päiväunillekin. Taidettiin tosiaan päästä aika helpolla nyt tämän asian suhteen.. :)

Näin tyytyväinen herra heräsi juuri päiväunilta <3
Päiväimetys meillä saa jatkua, kunnes N täyttää sen 2-vuotta, ellei hän itse tahdo lopettaa aikaisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...