maanantai 25. tammikuuta 2016

Yhteistyöpostaus: Miksi bloggaan?

Blogimaailmaanhan sukelsin vuonna 2009, kun esikoiseni syntyi.
Ensin kaikki alkoi leipomisesta ja päivitinkin pääasiassa leivontapainotteista Tigen keittiössä-blogiani. Ajan saatossa kuitenkin tutustuin enenevissä määrin lapsiperheiden asioihin, uppouduin erilaisten lastenvaatemerkkien maailmaan ja kangaskauppoihin.

Tämä on nyt ajankohtaista minulle, seuraan aktiivisesti somesta lapsiperheiden asioita ja olen muutenkin ajantasalla perheitä koskevista asioista. Työksenihän olen lastenhoitaja, joten aihe tulee olemaan ajankohtainen minulle aika kauan... Vaikkakin nyt hoitovapaalla eri tavalla kuin työn kautta.
Leivon edelleen, erityisesti kakkuja, mutta leivonnalle ei ole niin paljoa aikaa enää, joten toisen blogini päivittäminen onkin jäänyt vallan taka-alalle.

Lapsiperheen vauhdikasta elämää saa hyvin jäsenneltyä mielessään, kun järjestelee asiat tekstiksi.
Kun pohdin mitä mallistoa - tai mitä välikausi/talvi/kesävaatetta milloinkin kannattaisi ostaa, on paljon helpompi tehdä päätökset selkeän vertailun jälkeen. Ja onhan tämä bloggaaminen aivan ihana keino saada muistoja talteen, sekä tarttua ajankohtaisiin lapsiperheiden asioihin. Enkä yhtään laita pahitteeksi, että saan jakaa näitä asioita lukijoideni kanssa, päin vastoin - on mukava tietää, että joku käy lukemassa tekstejäni ja kenties hyötyykin niistä jotenkin.

Ja mikä parempi keino saada lapsilleni lapsuusmuistoja, kuin täältä tulostaen vauvakirjan väliin.Ulkona on niin talvinen, ihana ilma! Tänään tehdään lumiukko ja mikäli aikaa jää, niin lumilinnakin.
Huomenna sataa vettä, kevät lähestyy. Pian pitää niitäkin vaatteita alkaa käymään läpi.
Mm. Molo on jo julkaissut ihanan uutuusmallistonsa!
Niistä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...