5. luukusta paljastuu vaihtelua perinteeseen.
Pojan kanssa teimme tälle joululle ensimmäiset joulutortut,
perinteisen tähtimuodon lisäksi teimme enkeleitä.
Neliönmallinen torttupohja leikataan kulmista samoin, kuin tähtitortuissakin.
Sitten vain taitellaan siivet, sekä pää.
Hillon voi lisätä pään kohdalle ennen taittelua, tai sitten taittelun jälkeen "syliin".
Itse pidän jälkimmäisestä vaihtoehdosta enemmän, koska silloin tortut eivät
Itse pidän jälkimmäisestä vaihtoehdosta enemmän, koska silloin tortut eivät
pääse niin helposti irvistämään uunin aikana.
Hillona käytimme omatekoista jouluista kurpitsahilloa.
Ennen uunia tietysti vielä voitelu munalla.
Ennen uunia tietysti vielä voitelu munalla.
Aika kivoja, eikö?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi <3