keskiviikko 2. joulukuuta 2015

2. luukku - mistä lahjat?

2. Joulukuuta, joten 2. luukku aukeaa.


Tänään luukusta paljastuu vinkkejä joululahjoihin, sekä hyviin tarjouksiin!
Vielä on nimittäin hyvin aikaa tehdä tilauksia ennen aattoa.

Kokosin teille pienet esimerkkikollaasit liikkeiden tarjonnasta.


Babyshopista ihanuuksia lapsille! Yllätyin itsekin miten ihania sisustustuotteita (vaatteista puhumattakaan) on tarjolla, suosittelen vähintäänkin kurkkaamaan. 


Ellos on minulle entuudestaan hyvinkin tuttu (ja turvallinen), tykkään! Laaja valikoima mahdollistaa koko perheelle lahjaostokset yhdestä paikasta. Elloksella on usein myös hyviä aleja menossa, kannattaa pitää niitä silmällä. 


Lekmeriltä löytää usein edullisesti leluja! Outletissa on valtavat määrät tuotteita, sekä usein on meneillään vaihtuvia tarjouksia. Kannattaa hyödyntää! 
Nyt on kätevästi jaoteltu erilaisiin ryhmiin lahjavinkkejä, sen takia en koonnutkaan tuotteista kollaasia, vaan nappasin valmiin kuvan jaottelusta.
Me tilasimme T:lle syntymäpäivälahjaksi Lego-aluksen täältä ja saimme huomattavasti edullisemmin kuin muualta.Lelufantista ei ole itselläni vielä kokemusta, mutta näytti sielläkin hyviä tarjouksia olevan!
Lisäksi heti sivuille mentyäni ponnahti näytölle tarjous, jossa luvattiin 5e etua tilatessa, jos tilaan uutiskirjeen sähköpostiini.
Paljon tuotteita -30%, ainakin nukkeja sekä autoja.


Ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä vinkkaan vielä Photoboxin.
Sieltä olemme pariinkin otteeseen tilanneet kuvakirjan ja ei kyllä ole muuta kuin hyvää sanottavaa.
Tilaamiseen ei tarvitse asentaa mitään ohjelmaa, vaan se tapahtuu nettisivujen kautta.
Sen lisäksi, että se on helppoa, saa kuitenkin yksinkertaisesti itse muokattua jokaisesta sivusta omanlaisensa. Ollaan kyllä tykätty, lisäksi usein on menossa joku huippukampanja (me saimme viimeisimmän kuvakirjan reilulla 20e:lla, kun normaalihinta oli lähemmäs 80e).
Kuvatuotteet ovat eritoten isovanhemmille kiva lahja, koska eihän lastenlasten kuvia voi koskaan olla liikaa ;) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...