torstai 21. toukokuuta 2015

Uutta ja vanhaa

Tässä kevään mittaan olen kaivanut ompelukoneen, sekä saumurin kaapista ja alkanut vähentämään kangaskasaa urakalla. On se vaan aika homma ensin etsiä mieleiset kaavat, sen jälkeen piirtää ne ja leikata kankaat. Sen jälkeen liukuhihnatyönä ompelua ompelun perään, joukkoon mahtuu tietenkin myös vähän purkamista ja katkenneita lankoja ja neuloja. Varsinkin silloin, kun ajattelee illalla myöhään hoitavansa vielä yhden vaatteen loppuun.

Muutama päivä hurahti vallan pöyrän ääressä, homma on itseasiassa vieläkin vähän kesken, sillä onnistuin katkaisemaan puolen tunnin sisään 3(!!!!) kaksoisneulaa, enkä vielä ole ehtinyt hakemaan uusia. No, josko tässä loppuviikon aikana ehtisi hoitamaan homman loppuun.

Osa tekeleistä

Omille lapsille on syntynyt jos jonkinnäköistä, lähinnä t-paitoja ja shortseja kesään, kummipojan veljelle ompelin kesäksi paidan ja poikien serkkutytölle lupasin mekon, mikäli kangasta jää tarpeeksi. Ei jäänyt, tuli kyllä mekko, mutta liian pieni. Se jäi meidän kaappeihin odottamaan sopivaa käyttäjää.
Pupu Tupuna-kangas sai tyttömäistä vivahdetta rusetilla ja vyötärölle solmittavalla nauhalla.

Kirpputorillakin tuli pyörähdettyä jo tovi sitten. 
Joku henkilö nimittäin facebookissa mainosti täyttäneensä loosinsa Kaarinassa lastentori Seesamissa todella edullisilla lastenvaatteilla. Tunnin sisällä mainoksesta olin paikanpäällä ja taisin olla ensimmäisten joukossa tyhjäämässä parhaat pois :) Mm. Marimekon body oli 0,20e :) Me&I:n uudenveroinen body 2e. Huippulöytöjä!
Seesamista olen löytänyt lähes joka käynnillä jotakin, toisinaan paljonkin vaatteita.
Pikkusiilistä tulee taas lähdettyä usein tyhjin käsin ulos, siellä myös tuntuu hintataso olevan korkeampi.

Metsola sunray-paita 4e
Marimekon body 0,20e
Polarn O. pyret-body 0,50e

Lindex-haalari 1e
Villervallan body 3,90e
Lindexin metsäneläinbody 0,50e

Me&I body 2e
Me&I jalkapallopaita 5e

Kesävaatteet alkavat olla aika hyvin kasassa, Täytyy vielä tutkia laatikko, jossa on T:n vanhat N:lle säästetyt vaatteet. Ensi viikolle luvataan jo lämpimämpiä kelejä, jopa yli 20 astetta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...