keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Haaveita häistä

Ensi heinäkuussa meille tulee 10-vuotta yhdessäoloa täyteen.
10-VUOTTA!!

Missä ihmeen välissä se on hurahtanut?


Kaikki alkoi ollessani vielä yläasteella.. Nettituttavuudesta kaveruudeksi, ystävyydeksi ja lopulta rakkaudeksi. Olin muutamaa kuukautta vajaa 17, kun aloimme seurustelemaan.
Siitä muutama kuukausi eteenpäin ja olimmekin jo kihloissa.
Kihlaus on aina merkinnyt meille kummallekin lupausta avioliitosta.

Häitä olemme suunnitelleet jo vuosia, tarkoitus oli itseasiassa mennä naimisiin tulevana kesänä, sillä vuosipäivämme sattuisi olemaan lauantaipäivä. 
Nyt näyttää siltä, että häät tulevat kuitenkin vasta vuoden- tai parin kuluttua.

Olemme niin monet kerrat keskustelleet häistä, että asiat ovat jo aika selviä. Monet yksityiskohdatkin on jo suunniteltu tarjoilusta kutsukortteihin ja musiikkiin. Rakastan suunnitella asioita etukäteen, näkisittepä vain miten monta vihkoa minulla on täynnä jos joitakin syntymäpäiväsuunnitelmia tai muita ;) 


M:lle olisi oikeastaan yhdentekevää missä ja miten menemme naimisiin, kun taas minä haluan perinteiset kirkkohäät ja paljon vieraita. 
Ja kakku, siitä ei vain voi tinkiä. 
Itseasiassa paikka, jota olemme suunnitelleet valmistaa samassa ruoat ja toiveidenmukaisen fantasiakakun. Täydellistä!

Daily Wedding Cake Inspiration (New!). To see more: http://www.modwedding.com/2014/08/07/daily-wedding-cake-inspiration-new-8/ #wedding #weddings #wedding_cake Featured Wedding Cake: COCO Cakes Australia The best wedding cake ever!! Thanks @Sweet Memories! elegant vintage style wedding cake ... | Vintage Weddings

Häävalssi meillä oli ajateltuna jo, mutta sitten tuli pari muutakin niin täydellistä kappaletta. Ne eivät kylläkään ole valsseja, mutta mutta...

Lapsia tulee häissämme olemaan paljon, niitä kun on sukuun siunaantunut viime vuosina kuin sieniä sateella. Lapsirakkaina ihmisinä haluamme tietysti huomioida myös nämä pikkuvieraat, sillä pitäähän heidänkin saada häistä mukava kokemus. Netti on pullollaan mahtavia ideoita.

A cute idea for setting up a kids table at a grown-up party or wedding Build an eye-catching (and easy!) centerpiece. | 35 Incredibly Creative Ways To Add Color To Your Wedding Hop Scotch- something for the kids... and big kids :) Hey, I found this really awesome Etsy listing at http://www.etsy.com/listing/123459782/rustic-basket-with-bubbles-banner-sign
  

Maalaisromanttista, ihanaa. Paljon tulemme varmasti ostamaan käytettynä, sillä facebookin hääkirpputorit pursuavat ihania asioita pilkkahinnalla.

Kesähäät, maalaisromantiikka, kynttilät, seesteinen tunnelma.
Ystävät, sukulaiset, me.

Rustic Chalkboard Wedding Ceremony Sign in any size - "Pick A Seat, Not A Side" - Vintage Cottage Custom Poster Print on Etsy, $18.00Time Capsule Wedding Guestbook. Have guests write notes on the back of vintage postcards and then place them in the "time capsule box" to be opened on your 1 year anniversary. {ahandcraftedwedding.com}

Photo Booth Sign - Wedding Photo Booth Print - Grab A Prop And Strike A Pose - Chalkboard Wedding on Etsy, $19.00 

Pikkuhiljaa, jos tänä kesänä varaisi kirkon vuoden päähän. Katsotaan.

Ps. kuvat Pinterestistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...