keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Terminen kevät

Sieltä se vaan taas tulee tulemistaan - kevät nimittäin :)
Keltainen lehdistökin jo otsikoi suuresti, että terminen kevät saattaa tulla jo tällä viikolla. 

Viime viikolla oli niin kauniita aurinkoisia päiviä, että oli aivan välttämöntä vaihtaa jo vihreät verhot olohuoneeseen. Ei tosiaan tullut hiihtoloman aikana hiihdettyä, Muumimaailman taikatalvessa kävimme (oli muuten niin iso pettymys olemattomine ohjelmineen, että toista kertaa harkitaan pitkään) ja kummipojan syntymäpäivillä Porissa. 


 Ilmeisesti myös muut ovat huomanneet lähestyvän kevään, sillä lastenkirpputori Seesam kertoi facebook-sivuillaan kevät- ja kesävaatteiden menevän jo kaupaksi.
Sinne siis jälleen pöytä ja viime kesän vaatteita loosi täyteen. 
Katsotaan millainen myynti saadaan sieltä, lisäksi olen nyt ahkerasti myynyt lasten vanhoja vaatteita facebookin kirpputoreilla pois. T:ltä säästetään suosikit pikkuveljelle, muut joutavat myyntiin.


Tässä mielessäni olen pikkuhiljaa lasten kevätvaatetilannetta, täytyy vielä kokeilla menevätkö viime syksyn vaatteet kuinka hyvin päälle ja pitääkö jotakin hankkia lisää.
Molemmille on fleecelliset Popin kuorihaalarit, paitsi jos päätänkin myydä nuoremman oman ja ostaa värikkäämmän tilalle. Haluaisiko joku ostaa tuon 86cm tummansinisen yksivetoketjuisen?!
Lisäksi nuoremmalle on isommalta peritty (keino)nahkatakki ja vanhemmalle on softshell-takki, sekä mahdollisesti Molon rainbow-kuosinen Hopla - mikäli mahtuu vielä päälle.
T:lle on kenkiä riittämiin, mutta N:llä on vasta lenkkarit. Kumisaappaat siis ainakin ostoslistalla.

Nyt pitää lopettaa, N heräilee uniltaan.
Oppi muuten eilen konttaamaan ja tänään on noussut jo tukea vasten seisomaan, joten tarkkana saa olla! Heippa!

Aurinkolasit: Julbo
Haalarit: Molo kids

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...