maanantai 16. helmikuuta 2015

Lisää vauvoja

Kyllä voi ihmisen mieli olla hullu...
Olen aina ollut unissani levoton, mieheni ei enää aamuisin edes jaksa kertoa mitä kaikkea taas olen selostanut tai tehnyt - toisinaan mölyän, huudan, selostan, komennan tai käyn vain kävelemässä ympäri asuntoa. 

Viime yönä olin raskaana.
Viikkoja oli takana (ruhtinaalliset..) 4+2 ja suunnittelin kovasti sisarusrattaiden ostamista. 

Punaiset Phil&Tedsit olivat unessani ehdottomasti ensimmäisenä vaihtoehtona. 
Unessa myös kävi ilmi, että Niko oli syntynyt viime joulukuussa ja lapset tulisivat isompina menemään samalle luokalle koulussa (?!). 
Aamulla herätessä oli todella epätodellinen olo ja kerroinkin unesta miehelleni, T kuuli myös ja ilmoitti heti haluavansa meille 200 vauvaa lisää. 
Jos nyt ei kuitenkaan, eikä vielä edes sitä toista vauvaa. 
Ensin tarvitaan isompi asunto, kahdella makuuhuoneella ei pitkälle pötkitä.

Kävimmekin lounaan jälkeen kävelyllä ja T ahkerasti katseli meille uutta taloa matkan varrelta, että pian saataisiin perheeseen lisää vauvoja "Äiti tuossa talossa on kiva piha ja trampoliini valmiina" "Tuossa talossa on yläkerrassa parveke - joo sen haluan meille!" . Taitaa hänellä olla se suurin vauvakuume, mutta taitaa sekin laantua jahka pikkuveli tuosta kunnolla pääsee liikkeelle.

Tämä herra riittää täyttämään vauvakiintiön vielä pitkäksi aikaa <3

Ihanaa hiihtolomaa kaikille!
Täällä sitä vietetään ihanista säistä ja perheestä nauttien, jonakin päivänä suunnataan myös kohti Muumimaailman taikatalvea. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...