tiistai 13. tammikuuta 2015

Löytöjä Seesamista

Viime perjantaina päätin lähteä käymään Lasten kirpputori Seesamissa Kaarinassa nähtyäni heidän facebook-päivityksensä kymmenistä uusista myyjistä. Ajattelin hakea parhaat päältä ;)Mukaan löytyikin mukavasti tavaraa ja oikein mukavaan hintaan - tämänkaltaisia löytöjä olen kaivannut!Villervallan keltainen tähtibody 80cm 1,5e. Hihassa tahra, mutta aion ottaa tahranpoistoniksini käyttöön ja hävittää tahran.
Seppälän kuusipaita 92cm ensi talveksi 1,5e.
H&M:n 86cm farkut 1e.
Polarn O. Pyretin lähes moitteettomassa kunnossa oleva fleecellinen välikausihaalari 20e! Ainoa moite mitä löysin oli heijastinten reunojen pieni rispaantuminen. Katsotaan meneekö tämä nyt keväällä vai joudunko ostamaan keväälle omansa, syksyllä viimeistän tämä on varmasti sopiva.
Brion uudenveroinen kirahvi 3e.
Laatikollinen turvavälineitä 2e, näitä tarvitaan pian!

Pahoittelut muuten huonosta kuvasta, en kuvaa ottaessani huomannut sen olevan noin kehno ja nyt vaatteet ovat jo kaapeissa/pyykissä/paikoillaan.

Fisher Pricen mobile (mobilea olen metsästänyt toisella silmällä pitkin syksyä) 3e:lla, moitteettomassa kunnossa. Oikea löytö! Näistä kun usein saa maksaa käytettynäkin 8e:sta ylöspäin.
Esikoiselle Me&I:n 122/128 canvashousut, lähes käyttämättömän näköiset 12e.
Myös käyttämättömän näköiset 122/128 mustat velourjoogat 12e.


Seesamista vielä sen verran, että minulla oli joulukuun ajan siellä loosi, kun heillä oli hyvä tarjous koko kuulle. Seesam käyttää Kirppari-Kalle-nimistä sovellusta, johon myyjä saa tunnukset. Sen kautta näkee myydyt tuotteet ja tilin kertymän netin kautta. Lisäksi sen kautta voi varata loosin, kirjoittaa valmiiksi hintalappuja ja kaikenlaista muuta. On muuten suuri etu, kun pohtii minne kirppikselle tavaransa veisi! Myynti oli ihan hyvä, myin paljon käyttövaatetta halvalla. Arvokkaammat merkkituotteet melkein jäivät hyllyyn, joten ne taidan jatkossakin myydä pääasiassa facebookin kautta.

Hyvää tätä vuotta lukijoilleni :)

3 kommenttia:

 1. Jopas oli löydöt! Etenkin tuo PO.P:in puku lähti kyllä erittäin edukkaasti uuteen kotiin.

  Itsekin piipahtelen Seesamissa aina toisinaan, kun siellä suunnilla pyörin ja olen myös vuokrannut sieltä loosin, tehden ihan hyvän "tilin" :)

  Viimeksi taisin käydä siellä marraskuun lopulla ja tuolloin mukaani tarttui niin ikään toppapuku pikkumiehelle, joten samoja kamoja ollaan oltu metsästelemässä, vaikkakin vähän eri aikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä tyytyväinen ostosten jälkeen :)
   Chef olenkin jo pitkään kateellisena käynyt blogissasi katsomassa löytöjäsi, kun itse harvemmin olen löytänyt mitään huippuhalpoja :)

   Poista
  2. No mutta ainakin tällä kertaa vedit kyllä sen pidemmän korren :D

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...