keskiviikko 14. tammikuuta 2015

DIY (do it yourself) parkkitalo

Haen usein inspiraatiota askarteluihin ja muihin juttuihin Pinterestistä, aivan mahtava sivusto sille, joka rakastaa suunnittelua ja itse tekemistä.
 
Erään kerran olin jälleen selailemassa siellä jotakin, kun näin ohimennen vastaavasta parkkitalosta kuvan. En ajatellut sitä sen enempää, kunhan jatkoin selaamista. 

Toisena päivänä, jälleen pojan kanssa pikkuautoja siivotessamme tuli mieleeni ohimennen nähty kuva - siitä alkoi vessapaperirullien armoton säästäminen ja saimmepa niitä jopa pojan isovanhemmiltakin.


Kun rullia oli säästetty tarpeeksi aloitin pojan kanssa maalausurakan, mielestäni tärkeää on, että lapsen kädenjälki saa näkyä ja lapsi saa olla mukana. Se lisää lapsen itseluottamusta. Käytimme maalaamiseen sormivärejä ja rullat järjesteltiin pääasiassa (kokosin osan talosta pojan ollessa poissa kotoa, jotta se olisi yllätyksenä valmiina odottamassa) pojan tahtomassa järjestyksessä . Rullat kiinnitettiin toisiinsa liimaamalla, kannattaa muuten käyttää aika reilusti sitä, koska talo on lasten käsissä kovassa käytössä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...