sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Tänään on hyvä päivä!

Hurjaa miten nopeasti aika menee.
Niko täyttää pian jo kolme kuukautta, suussa on kaksi hammasta, painoa oli pari viikkoa sitten lähes 8kg ja pituutta 64cm. Hymyä ja höpötystä ovat päivät pullollaan. 
Isoveli Topi on aivan pikkuveljen pauloissa ja auttaa riemulla hoitamisessa.
Hän oli 5v neuvolassa 116cm ja 20,5kg ja kolme hammasta lähtenyt. 

Arki on alkanut rullaamaan rutiinilla nyt, kun pienemmälläkin on jonkin sortin päivärytmi. 
Aamulla hän heräilee 8-9.30, on puolesta tunnista puoleentoista tuntiin hereillä. Sen jälkeen on syömistä ja nukkumista noin 16 asti. Sen jälkeen ollaan pidempi pätkä hereillä ja nukahdetaan 19-20 aikoihin. Yöunille aletaan yleensä 23 jälkeen, sitä ennen on vuorotellen iltatankkausta ja unipätkiä. 
Yöllä hän nukkuu ensin pidemmän pätkän, 4-6h ja aamua kohti mennessä heräilee useammin syömään. 

Esikoinen on 11 päivää kuussa päiväkodissa, on niin kovin sosiaalinen ja selvästi kesänkin aikana kaipasi kavereitaan. Hän on onnellinen, kun saa olla päiväkodissa kavereiden kanssa :) Ja nyt syksyllä hän aloitti naperojujutsun, jota on kerran viikossa. Siitä ollaankin kovin innoissaan!
Vapaapäivinä käymme kävelyllä, puistossa, sienessä, leikimme, pelailemme (lautapelit ovat kova juttu nyt), askartelemme ja vain nautimme yhteisestä ajasta. 


Nyt syksyn tullen on saanut kaivaa esiin lämpimämpää vaatetta. Topille tilasinkin jo kesällä Polarn o. pyretin alesta fleecevuorellisen haalarin. Koko on 122 ja menee varmasti ensi vuonnakin, vyötärönauhaa kiristämällä menee hyvin nytkin. Popin vk-haalarit olen kokenut oikein hyviksi, siitä syystä nytkin sen halusin. Nyt ensimmäistä kertaa fleecevuorella, se onkin kätevä viileämmillä keleillä, niin ei tarvitse pukea erikseen välipukua. Lisäksi käytössä on samat takit ja housut kuin keväälläkin. Molon rainbow-kuosillinen hopla-takki housuineen ja Ticketin välikausisetti myöskin. 

 (Haalari: pop, pipo: metsola, kengät: superfit)

Nuorempi kulkeekin sujuvasti vaihdellen Tutan pörröhaalarissa, H&M:n pörröisessä nallehaalarissa tai Villervallan vihreässä jumpsuitissa. Kaukalossa on käytössä kaukalopussi, on muuten niin kätevä keksintö. Nuo vauvathan eivät tunnetusti pukemisesta pidä, niin on helppo laittaa vähemmän vaatetta ja lämpimään kaukalopussiin matkan ajaksi. Mikäli matkakohde on siis sisätiloissa. 

Nyt kuopus nukahti sitteriin ja esikoinen sai katsottua muumijakson loppuun, joten on aika laittaa välipalaa. Taidamme syödä aamupalalle leivottua teeleipää :) 

Tänään on hyvä päivä <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...