tiistai 16. syyskuuta 2014

Babyboom & kidz 2014 + tarjous!

Lauantaina kävimme perheen kanssa Turun jo perinteisillä lapsimessuilla messukeskuksessa.
Liput saimme Kadun aurinkoisella puolella-blogin arvonnasta, mahtava juttu :)
Suuntasimme messukeskukseen puolen päivän 
aikoihin ja kolmisen tuntia kaikenkaikkiaan saimme aikaa kulutettua paikanpäällä. Samaan aikaan oli menossa myös koiranäyttely ja eläinmessut, nekin kiersimme pikaisesti, painotus oli kuitenkin lastenmessujen puolella.


Montaakaan kuvaa en ottanut, sillä ihmisiä riitti ja oli hankala saada kuvia ilman ulkopuolisia. Näytteillepanijoita oli kuitenkin mukava määrä, joskin olisin odottanut useampia, mm. metsola ja meandi olisivat mielestäni kuuluneet tuonne. Ja crocs olisi varmasti tehnyt hyvin kauppoja. 


Lapsille oli mukavasti puuhaa pitkin messualuetta, tämä valtava legopöytä oli yksi suosikeista. 

Esikoinen, juuri 5v täyttänyt oli aivan innoissaan mukana. Hän oli ottanut oman pienen kukkaronsa mukaan ja sai myös ostaa jotakin mieleistä. Itsellä oli päällimmäisenä ajatuksena löytää messutarjouksia ja niiden myötä jo joulupaketteihin sisältöä. Ja löytyihän niitä! Harmikseni osasta oli jo koot loppu, mutta löysin silti jotakin.


T osti itselleen tuollaista muovailumassaa, joka ei sotke, eikä kuivu. Oli kyllä huippu löytö, tuotahan voisi muovailla vaikka automatkallakin. Turtles-legot olivat tarjouksessa, joten ne lähtivät pukinpussiin.Useammallakin firmalla oli oikein hyviä tarjouksia, mm. Tintulla heidän ihania lakkejaan vitosella, Naperonutulla paitoja, bodyja ja mekkoja 10e/kpl. Joukossa oli myös niitä, joilla alennusprosentti oli valitettavasti sen -15%, jolloin en juurikaan jäänyt katsomaan, netistä tilaamalla kun monesti on jokin alekoodi käytettävissä. Messuilta haen nimenomaan kunnon messutarjouksia. 

Kaikenkaikkiaan onnistuneet messut, tykkäsin :)
Ps. Messujen kunniaksi  KIDidea.fi tarjoaa normaalihintaisista vaatteista -20% koodilla MESSUT, 30.9.2014 saakka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...