sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Mikä tuo taivaalla oleva valoilmiö oikein on?!

Aurinko(!!) paistaa viikonlopun (ja eilisen naistenpäivän) kunniaksi, ihanaa!

Kevät on täällä! Juuri tässä miehelleni hehkutin sitä, miten muutun aivan eri ihmiseksi, kun aurinko paistaa.
Flunssasta (taas, kuukausi sitten sairastin viimeksi) huolimatta mieli on kuin karkkia saaneella pikkulapsella :)
Pihalla huomasin jo kukkapenkissä pieniä alkuja nousevan maasta, tulee ihanan pitkä kevät ja tiedäpä sitä miten aikaisin kesä saapuu. Olen luvannut T:lle trampoliinin turvaverkkoineen pihallemme ensi kesäksi, joten niitä pitää tässä hiljalleen alkaa katselemaan, kunhan tulevat kauppoihin. 

(Pipo: Me&I, takki: Molo kids, farkut: Lindes, kengät: Kavat)

Ja kai tämä etenevä raskauskin piristää omaksi osakseen, potkut tuntuvat jo ulospäinkin. Olo on hyvä, joskin toisinaan närästää, sekä erinäisiä kipuja on, mutta en tapaa valittaa niistä. On se kuitenkin niin suuri onni, että kohdussani kasvaa terve lapsi :) Eilen tuli täyteen 24+0, vielä melkein 14 viikkoa laskettuun aikaan. Reilu pari kuukautta vielä töissä, sielläkin suurin osa lapsista on useasti taputellut vatsaani vauvasta puhuen.
Kevät menee niin nopeasti, kun sekä töissä, että kotona on kaikenlaista mukavaa ohjelmaa tiedossa. Pääsiäinen, Vappu ja äitienpäiväkin ovat aivan lähekkäin toisiaan.

"Tämän viikon alussa sikiö on 22 viikkoa vanha. Se alkaa täyttää kohdun ja tunnet sen liikkeet entistä selvemmin. Vartalosi painopiste siirtyy eteenpäin, kun olet raskaana. Hyvä ryhti voi vähentää selkävaivoja. Sikiö painaa 650 g, sen pituus päästä peppuun (CRL) on 21 cm ja koko pituus 29 cm."
-Vau.fi-

Lipasto on jo täynnä pieniä värikkäitä vaatteita, yllättävän vähän muuten löytyy kirppiksiltä värikästä pientä vauvanvaatetta. Niin paljon on valkoista ja vaaleita värejä. Meiltä löytyykin enimmäkseen Lindexin, Polarn O. Pyretin ja Metsolan vaatteita pientä varten, suurin osa kirpparilöytöjä.

Nämä löydöt Kirpputori Seesamista Kaarinasta. 
Vasemmalta: Maxomorran tähtibody + housut, kietaisubodyt ja vihreät housut Lindex, kirahvibody Polarn O. Pyret

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...