tiistai 25. helmikuuta 2014

Äitiyspakkaus 2014

Äitiyspakkauksen kaikki tuotteet vuonna 2014

Siinähän se, kokonaisuudessaan :)

Esikoisesta otimme äitiyspakkauksen (2009), siinä kun tulee niin kätevästi kaikki perustarvikkeet hammasharjasta harsoihin. Pian kuitenkin huomasin, ettei pakkauksen vaatteita juurikaan tullut käytettyä. Lähinnä toppahaalaria ja joitakin satunnaisia vaatteita - moni lähti meiltä eteenpäin kuitenkin uudenveroisina.
Uusi pakkaus jakaa selkeästi mielipiteitä, moni haluaa väriä ja raikkautta lapsille, kun taas toiset haluavat pakkaukselta neutraaleja värejä. Itse olen värien kannalla ja pakkaus olikin itselleni mieluinen yllätys.  

Pakkaus on selvästi saanut vivahteita nykyään pinnalla olevista uusretroista väreistä ja kuvioista. Ihme, ettei vielä ole sitä ihanaa hymyheijastinta palautettu pakkaukseen. 

Omia ehdottomia suosikkeja ovat:

Peitemakuupussi
Aappa-makuupussi

Kevyt toppapuku
Kevyt toppapuku 

Body ja potkuhousut, oranssi
Niin ihanan uusretro asukokonaisuus <3

Body ja potkuhousut, ruskea
Tuo body - ihana, sopisi hyvin esim. lindexin mallistoon. 

Body, oranssi aaltoraita
Ja tämä body, on muuten kätevästi neppareitakin tuolla haarovälissä. 


Muutamasta ihanasta vaatteesta ja makuupussista huolimatta me aiomme nyt ottaa pakkauksen sijaan rahan. Perustarvikkeet löytyvät ennestään, joten ostoslistalla on mm. vaipparoskis (joku voisi sanoa turhake, mutta vaippojen haju roskiksessa on syöpynyt mieleemme, hyh..) ja videokuvallinen itkuhälytin. Vaatteita on jo joka lähtöön ja ensi talveksi löysin edullisesti haalarinkin.
Uusi kaukalokin telakalla on ostettu, sekä sitteri saatu, pinnasänky on esikoisen vanha, samoin vaunut. Matkarattaisiin pitää vielä ostaa adapterit kaukalolle. 

Eipä tässä auta enää kuin odotella, 4kk ja muutama päivä laskettuun aikaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...